Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bitpork: 2025, zárás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Már PHP 5.3.0-tól is deprecated, a történelmi előzmény érthető is, meg nem is, de ez nem változtat az eredeti kérdésen.
Továbbra sem jut eszembe más, mint bent hagyni a mysql_real_escape_string() fv.-t, mert én adatbázisba töltök fel, de mivel a magic_quotes_gpc beállítás továbbra is úgy marad, először el kellene tüntetni belőle az escape-elt karaktereket, hogy ne legyen duplán escape-elve... Később egyszerűbb lenne a stripslashes()-t eltávolítani, mint most kihagyni valamelyik lépést (pl. a mysql_real_escape_string()-et), ami amúgy sem lenne praktikus szerintem. Nem? 
Szerk.: látom miközben írtam a hsz.-t, szerkesztetted a sajátodat.

"a stripslashes-t kell feltételes módban és tömbre rekurzívan meghívni"
Hogy érted, hogy "feltételes módban"? Mit kellene vizsgálni?Amúgy lehet, hogy késő van, de most az sem esik le, hogy tömbre miért rekurzívan? Pl. sima foreach-csel bejárom. Vagy lehet, hogy félreértelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Továbbra sem jut eszembe más, mint bent hagyni a mysql_real_escape_string() fv.-t, mert én adatbázisba töltök fel, de mivel a magic_quotes_gpc beállítás továbbra is úgy marad, először el kellene tüntetni belőle az escape-elt karaktereket, hogy ne legyen duplán escape-elve... Később egyszerűbb lenne a stripslashes()-t eltávolítani, mint most kihagyni valamelyik lépést (pl. a mysql_real_escape_string()-et), ami amúgy sem lenne praktikus szerintem. Nem?