Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
megjelenítéskor van a hiba, a szöveget rendesen eltárolja
sima echo meg is jeleníti, de amikor a geshit ráeresztem azt írja a mozilla, hogy az oldallal a kapcsolat megszakadt
szerveren meg belső hibát jelez error 500úgy néz ki összefog talán jönni

valóban az lehet a gond, h utólag akarom színezni és nem egyből feltöltéskorérdekesség: nem tudom h mi miatt lehet, de localhost alatt nem jelzi az escapelést, míg szerveren rendesen látszódik.

PazsitZ: néztem már azt is, jobban mondva a highlight_string() függvényt, de a sorokat mindenféleképpen számozni szerettem volna, így meg h van kész megoldás rá, akkor nem szenvedek vele
nekem elég lenne a php és a html is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest