- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
üdv!
van egy apró keresési mező az oldalon, a gondom csak annyi, hogy az adatokat nem oda továbbítja ahova én szeretném
maga a form rész:
<?php
echo "<form id=\"qsearch\" action=\"?id=kereses\" method=\"get\" >
<p>
<label for=\"qsearch\">Keresés:</label>
<input class=\"tbox\" type=\"text\" name=\"search\" value=\"Keresés az oldalon...\" title=\"Írd be a keresendő szót és nyomj ENTER-t !\" />
<input class=\"btn\" alt=\"Keresés\" type=\"image\" name=\"Submit\" title=\"Keresés\" src=\"images/search.gif\" />
</p>
</form>";
?>ami elvileg a kereses.php-nak továbbítaná az adatokat, de ehelyett nem veszi figyelembe, hogy én mit írtam az action mezőbe és az index.php-n akarja lefuttatni ahol persze semmi eredménye nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Macrodroid
- Filmvilág
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest