- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exakt
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem, mert egyedul nem nagyon boldogulok vele, elöre is köszi mindenkinek.
Egy weblaprol lenne szo, ami szinte teljes mertekben kesz amit html-be van agyazva, ugyan az egyik resze az oldalnak ami arrol szol hogy az ugyfel a arajanlatot tudd kerni az oldalrol amint beirja a parametereket, majd az elkuld gombra katintva elkuldesre kerul egy adott mail cimre. mivel nem ertek a phphoz ezert egy progi segitsegevel probaltam osszeokositani amit
simfatic forms-nak hivnak, szoval ezzel a resszel is kesz lennek. De az emailek nem nem akkarnak megerkezni, hiaba gmail fiokot adtam meg ehez tartozo smpt serverrel vagy a netszolgaltatom alltal biztositott mail cimet adtam meg ehez tartozo kimeno smpt serverrel.szoval a kerdes kicsit több retu, de nagyon fontos lenne a ceg szempontjabol hogy kesz lenne ez a resz is.
ime az [oldal]
itt a dizajn meg elso verzios, most csak mukodokepesseg lenne a fontoselore is koszonom
szivessen felveszlek msnre a gyorsabb egyutmukodes erdekeben
elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Akvarisztika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest