Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
(De komolyan, nem hiszem, hogy van még egy olyan programozási nyelv, amelyből ennyire sok fogalmatlan hülye képes megélni)
nem vagyok fogalmatlan hülye, de nem is ezt tanultam

gyakorlatilag egy jó alappal (12 évesen BASIC-eztem) tökéletesen el lehet lenni. mondjuk emiatt a múlt miatt nehéz az OOP-re állni, mert jobb szeretem a folyamatában végbemenő rendszereket, mint a függvények hívogatását. de ez van.pl jobb szeretem a funkciókat kis php filokba rakni, és azt hívni meg, pl login.php stb, mint egy fileba tenni és ott keresgélni, hol a login rész

pl egy programozó, aki egy fejlesztő cégnél dolgozik, csinálta ezt, amivel szívtam egy mezei költözésnél:
- index.php meghívja a mysql_class.php filet, meg a config.php filet, majd ha nem vagy belépve, akkor header: location index.php?c=login
- ha index.php rendszerben c=login, akkor beincludeolja a login.php-t, amiben a form van, ami meghívja az index.php-t, ami utána ismét újratölti magát, ha bléptél.namost ettől kétszer került végtelen ciklusba, egyszer a register globals miatt, mert a C-nek sose lett értéke, másrészt a belépéskor a sesion start elfelejtése miatt
másrészt, miért épp $c a változó? sose tudjuk meg...
áll a rendszer 10fileból, fileonként átlag 4-5 kereszt includeolással, és 5-6 header: locaton átirányítással.

ja, és az oldal iso-8859-2 kódolással készült, erre elküldi az sql-dump-ot úgy, hogy minden sor végén ott: default charset=latin1, és UTF-8 ékezetes karakterek vannak benne.
királyság, ezt is átírtam, és már jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest