- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy egy magyar kódolású (amit próbáltam: próbáltam utf-8, iso-8859, windows-1250) weblapon windows alól szerkesztve szeretnék egy excel táblát létrehozni teleírni a táblába egy olyan karakterláncokkal, amikben ékezetes betűk is előfordulnak.
A táblát több, a netről leszedhető rutinnal létre is tudom hozni, és ha ékezet nélkül írom be a karakterláncot, nincs is gond, de amint ékezetes betűket használok akkor nem tud mit kezdeni az ékezetekkel egyik sem.
Létezik olyan php függvény, amivel egy karakterláncot konformmá tud tenni más kódlapokra, vagy nekem kell valamit kitalálnom hozzá?
Vagy van valami más megoldás?
(egyelőre az működik, ha szeparátorokkal elválasztott txt fájlba írom, mert ezt megeszi az excel, de ez félmegoldás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iOS alkalmazások
- Tudományos Pandémia Klub
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest