Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy egy magyar kódolású (amit próbáltam: próbáltam utf-8, iso-8859, windows-1250) weblapon windows alól szerkesztve szeretnék egy excel táblát létrehozni teleírni a táblába egy olyan karakterláncokkal, amikben ékezetes betűk is előfordulnak.
A táblát több, a netről leszedhető rutinnal létre is tudom hozni, és ha ékezet nélkül írom be a karakterláncot, nincs is gond, de amint ékezetes betűket használok akkor nem tud mit kezdeni az ékezetekkel egyik sem.
Létezik olyan php függvény, amivel egy karakterláncot konformmá tud tenni más kódlapokra, vagy nekem kell valamit kitalálnom hozzá?
Vagy van valami más megoldás?
(egyelőre az működik, ha szeparátorokkal elválasztott txt fájlba írom, mert ezt megeszi az excel, de ez félmegoldás)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest