Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Találtam egy ilyen sitemap generáló PHP-t, így megkönnyebbültem, hogy nem nekem kell összevakarni egyet.

Működik szuperul crontabból is, az egyetlen problémám csak az, hogy az oldalon található apache féle dir lister összes paraméterét is külön indexeli. Pl van egy teszt/ mappa, akkor azt lementi, illetve a teszt/?C=A-t is... Plusz a zipeket, txt-ket és XML fájlokat is indexeli, amit nem szeretnék beletenni a sitemapbe.
Látom, hogy van lehetőség egy tömbbe felvenni azokat a neveket, amiket nem akarok indexelni, de sajnos pl a * nem működik... Hogyan tudnám megoldani, hogy csak a mappákat, tehát csak ami /-rel végződik, indexelje?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Renault, Dacia topik
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- E-book olvasók
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest