Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- BMWFan: Akasztófa
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Találtam egy ilyen sitemap generáló PHP-t, így megkönnyebbültem, hogy nem nekem kell összevakarni egyet.
Működik szuperul crontabból is, az egyetlen problémám csak az, hogy az oldalon található apache féle dir lister összes paraméterét is külön indexeli. Pl van egy teszt/ mappa, akkor azt lementi, illetve a teszt/?C=A-t is... Plusz a zipeket, txt-ket és XML fájlokat is indexeli, amit nem szeretnék beletenni a sitemapbe.
Látom, hogy van lehetőség egy tömbbe felvenni azokat a neveket, amiket nem akarok indexelni, de sajnos pl a * nem működik... Hogyan tudnám megoldani, hogy csak a mappákat, tehát csak ami /-rel végződik, indexelje?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Fotók, videók mobillal
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest