- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Hali
Nem tudom, hogy jó helyen vagyok-e, de PHPStorm kérdésem lenne. Egy Wordpress Plugin-t fejlesztek, és most vettem észre, hogy a kedvenc IDE-m alapból tudja.
Amit tudni kell:
A Wordpress telepítés egy VVV (Varying Vagrant Vagrants) Vagrant boxot használja, annak elérési útja: /Users/felhasznalonevem/www/VVV/www/pluginneve/htdocs/
A fejlesztett plugin fájljai a /Users/felhasznalonevem/www/pluginneve/ mappában vannak.
Amikor elkészítettem az új projektet, a PHPStorm elkérte a WP telepítés elérési útját, amit meg is adtam neki.
Én értelmeztem rosszul, hogy lehet külön mappában maga a plugin és a WP telepítés? A katyvasz elérési útja miatt, no meg azért mert egy virtuális gépben van, nem akarom a WP telepítés plugins mappájába rakni az összes fájlt.
Hogy tudom azt megoldani PHPStorm-al, hogy a /Users/felhasznalonevem/www/pluginneve/ mappa folyamatos szinkronban legyen a /Users/felhasznalonevem/www/VVV/www/pluginneve/htdocs/ mappával? A git repo sem a WP telepítésben lenne, hanem a plugin fájljainál.
Tehát az kellene, hogy amikor mentek a szerkeztett fájlokra, a változtatásokat automatikusan lássam a Wordpressben úgy, hogy a fájlok mégsem ott vannak elsődlegesen.
OSX 10.11 az oprendszer ha számít valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest