Új hozzászólás Aktív témák

• trisztan94

őstag

Hali

Nem tudom, hogy jó helyen vagyok-e, de PHPStorm kérdésem lenne. Egy Wordpress Plugin-t fejlesztek, és most vettem észre, hogy a kedvenc IDE-m alapból tudja.

Amit tudni kell:

A Wordpress telepítés egy VVV (Varying Vagrant Vagrants) Vagrant boxot használja, annak elérési útja: /Users/felhasznalonevem/www/VVV/www/pluginneve/htdocs/

A fejlesztett plugin fájljai a /Users/felhasznalonevem/www/pluginneve/ mappában vannak.

Amikor elkészítettem az új projektet, a PHPStorm elkérte a WP telepítés elérési útját, amit meg is adtam neki.

Én értelmeztem rosszul, hogy lehet külön mappában maga a plugin és a WP telepítés? A katyvasz elérési útja miatt, no meg azért mert egy virtuális gépben van, nem akarom a WP telepítés plugins mappájába rakni az összes fájlt.

Hogy tudom azt megoldani PHPStorm-al, hogy a /Users/felhasznalonevem/www/pluginneve/ mappa folyamatos szinkronban legyen a /Users/felhasznalonevem/www/VVV/www/pluginneve/htdocs/ mappával? A git repo sem a WP telepítésben lenne, hanem a plugin fájljainál.

Tehát az kellene, hogy amikor mentek a szerkeztett fájlokra, a változtatásokat automatikusan lássam a Wordpressben úgy, hogy a fájlok mégsem ott vannak elsődlegesen.

OSX 10.11 az oprendszer ha számít valamit.

:R

Új hozzászólás Aktív témák