Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Köszi a tanácsot, megnéztem a naplót tisztán látszik, hogy egy kérést 2 másik követ 1 mp-el később. Erre egyébként a további teszteléssel rájöttem, mert insert után ki is írattam az egész tábla tartalmát, és úgy tűnt valóban csak egy insert van. Ám ha megnéztem az adatbázist ott már három volt. Ha frissítettem az oldalt, megjelent a 2 új. Tehát azt sikerült determinálni, hogy valamiért, valahogyan a háttérben még kétszer leszalad a szkript. Kiderült: hibás volt a htaccess-em. Illetve működött csak nem jól. Kijavítottam. Most minden jó. Szívesen leírnám most amit gondolok, de szerintem örökké kitiltanának az oldalról.

Viszont vannak dolgok amiket nem tudok megmagyarázni:
1. ez miért böngészőfüggő?
2. a htaccess miért generált két plusz lefutást? (miért nem csak egyet?)
3. miért működött másik táblával?Ezek már csak költői kérdések. Agyfasz az egész, elkúrtam rá a fél napomat, örülök, hogy végre jó. Bontok is egy sört.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Razer gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő