- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
fordfairlane #17238 üzenetére
Köszi a tanácsot, megnéztem a naplót tisztán látszik, hogy egy kérést 2 másik követ 1 mp-el később. Erre egyébként a további teszteléssel rájöttem, mert insert után ki is írattam az egész tábla tartalmát, és úgy tűnt valóban csak egy insert van. Ám ha megnéztem az adatbázist ott már három volt. Ha frissítettem az oldalt, megjelent a 2 új. Tehát azt sikerült determinálni, hogy valamiért, valahogyan a háttérben még kétszer leszalad a szkript. Kiderült: hibás volt a htaccess-em. Illetve működött csak nem jól. Kijavítottam. Most minden jó. Szívesen leírnám most amit gondolok, de szerintem örökké kitiltanának az oldalról.
Viszont vannak dolgok amiket nem tudok megmagyarázni:
1. ez miért böngészőfüggő?
2. a htaccess miért generált két plusz lefutást? (miért nem csak egyet?)
3. miért működött másik táblával?Ezek már csak költői kérdések. Agyfasz az egész, elkúrtam rá a fél napomat, örülök, hogy végre jó. Bontok is egy sört.
Új hozzászólás Aktív témák
- YAMAHA RX-V6A 7.2 házimozi erősítő eladó
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- Xiaomi Redmi 10 2022-es évjárat,tenger kék színben eladó!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest