Új hozzászólás Aktív témák

• adam_

senior tag

válasz DNReNTi #17132 üzenetére

Sziasztok! Ma volt időm foglalkozni újfent a kontaktformommalk, a PHP-val való elküldésével. JSFiddleben bemásoltam a html form kódját, és a php kódokat is.. http://jsfiddle.net/azxatboa/

Egy tutorial alapján létrehoztam egy security.php , ezenkívül mivel az egész oldal, ergo '1 oldalon van - onepagedesign', ezért az index.php elejére és a végére is illesztettem be erre vonatkozó PHP kódrészleteket, valamint külön létrehoztam contact.php fájlt is, amibe a validálás is benne van, és integrálva van a PHPMailer funkciónalitása. Ezeket mind mellékelem a JSFiddle példában.

Validálás működik, viszont különböző SMTP-vel (privátommal, és fake-kel) is kipróbáltam, viszont mindig amikor a küldésre nyomok, tölt, és a végén "Sorry, could not send email. Try again later";". Ebből gondolom, hogy valahol a hiba a PHPMailer részen belül van, mivel nem a legszélső else ágban található error msg-t kapom vissza, miszerint "Something went wrong".

Valamint egy kis apróság még. A $m - > Subject = 'Contact'; helyett hogyan tudnám belőni, hogy a betreff, etc. tárgy mezőt küldje el mailben, a sima 'Contact' felirat helyett? De ez tényleg apróság, elsőnek jó lenne, ha működne a küldés első körben.

Kérlek megnéznétek, hogy hol lehet a hiba, miszerint a validálás után miért nem küldi el a formulárt a címre?

Nagyon szépen köszönöm,

Ádám

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés