Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Joci93
üzenetére
Szívesen.
"Jelenleg Eclipse-t használok."
Az is teljesen jó.Még szerkesztettem az előző hsz.-t, beleírtam, hogy tudod normálisabban kezelni a hibákat, még azt azért nézd meg.

Mondjuk én a mysqli-ről a helyedben inkább áttérnék PDO-ra, mint előbb látható volt, szebb tud lenni.
A PDO-nál az előbb írt felparaméterezéssel ráadásul hibák esetén exceptionök dobódnak, az ilyen jellegű hibákat meg egy try {...} catch(...) {...} blokkban tök szépen le lehet kezelni.
(Amúgy a fentebbi kódot kézzel pötyögtem be, nem próbáltam ki, de remélhetőleg működik egyből.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A PDO-nál az előbb írt felparaméterezéssel ráadásul hibák esetén exceptionök dobódnak, az ilyen jellegű hibákat meg egy