- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#68216320 #14645 üzenetére
Ja, törölhető a console.log nyilván, ott csak az volt a cél, hogy megmutassam, hogyan nyerheted ki az értékét a kiválasztott elemnek egyszerűen. (event.target.value)
A checkboxos kérdésre: nem "csináltam" semmilyen elemet, egyszerűen csak lekértem a rendkívül fantáziadúsan "checkbox" id-vel rendelkező elemet (document.getElementById-vel), és belepakoltam a visszatérési értéket egy változóba. Aztán azzal lehet azt kezdeni, amit akarsz. Itt a kódban szerepe nincs, csak beleraktam, először gondoltam rá, hogy kezdek vele valamit szemléltetésként, aztán menetközben rájöttem, hogy nincs kedvem."Visszatérve az onChange eseménykezelőhöz this.form.submit()-al már ment volna az is nem? Persze nem lenne szép a kód azt elismerem
"
Igen, és igen. Hangsúlyosabb, hogy nem lenne szép a kód, de valóban működött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest