- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#68216320 #14645 üzenetére
Ja, törölhető a console.log nyilván, ott csak az volt a cél, hogy megmutassam, hogyan nyerheted ki az értékét a kiválasztott elemnek egyszerűen. (event.target.value)
A checkboxos kérdésre: nem "csináltam" semmilyen elemet, egyszerűen csak lekértem a rendkívül fantáziadúsan "checkbox" id-vel rendelkező elemet (document.getElementById-vel), és belepakoltam a visszatérési értéket egy változóba. Aztán azzal lehet azt kezdeni, amit akarsz. Itt a kódban szerepe nincs, csak beleraktam, először gondoltam rá, hogy kezdek vele valamit szemléltetésként, aztán menetközben rájöttem, hogy nincs kedvem."Visszatérve az onChange eseménykezelőhöz this.form.submit()-al már ment volna az is nem? Persze nem lenne szép a kód azt elismerem
"
Igen, és igen. Hangsúlyosabb, hogy nem lenne szép a kód, de valóban működött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest