Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskybusky
csendes tag
válasz
vakondka
üzenetére
Kipróbáltam amit fentebb javasoltál, és ha külön fájlban teszem fel a formot akkor szépen ki is ír mindent. Ha a 1246-os beírásomban szereplő linken található lapról akarom elküldeni a formot, akkor ezt írja ki a képernyőre: Array( )
Ezután újra felraktam a tőled eredetileg kapott mail.php-t:
<?php
$targy = "Levelem tárgya";
$szoveg = "A levél feladója: " . $_POST['name']."\n";
$szoveg .= "A küldő email címe: " . $_POST['email']. "\n";
$szoveg .= "Üzenet: " . $_POST['message'];
mail("email@címem.hu",$targy,$szoveg);
?>Ha a különálló lappról küldöm el az űrlapot, akkor jön szépen az email (ezer köszönet érte)
és benne van minden ami kell. Az egyedüli zavaró dolog csak a már fentebb is írt ékezetes és pontos betűk kuszasága. (Magában az üzenetben helyesen hozza a betűket.) Csak ez nem jó:A levĂŠl feladĂłja:
A kĂźldĹ email cĂme:
Ăzenet:Eredetileg úgy szerettem volna elhelyezni az űrlapot, ahogy a linken látszik, de valamit eléggé elszúrhatok a beillesztésénél, vagy nem is tudom...
Köszönök minden segítséget. Már csak egy utolsó kérdésem lenne.Ha csinálok egy html lapot, (pl.sikeresuzenet.html) amiben tudatom a küldővel, hogy az üzenet elküldése sikeres volt, akkor azt hogyan tudom betenni a függvénybe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest