- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Sziasztok,
nem vagyok teljesen kezdő, de azért segítségért fordulnék hozzátok.
Amiről szó van. Van egy űrlap. Bekérek adatokat, amit egy fájlban tárolok el.
Az űrlap első oszlopa egy sorszám - nem a bejegyzés sorszáma, szóval több sornak lehet ugyanaz a sorszáma.
A gond az az, hogy a kiíratáskor szeretnék egy olyat írni, hogy van - tegyük fel - 10 táblázat. A 10 táblázatba pedig szétszedni az adott sorszámmal kitöltött űrlapok adatait.Pl:
A fájl tartalma:
1;alma;torta;hétfő;
2;citrom;leves;csütörtök;
4;fahéj;tejberizs;vasárnap;
2;bors;pörkölt;kedd;
3;sajt;torta;hétfő;
2;krumpli;rakott krumpli;hétfő;======================================
A táblázatok nevei lennének a sorszámok (első adat) és az alattuk levő táblázatban jeleníteném meg a sorszám utáni 3 adatot soronként.
Amit csináltam: a fájlt egy változóba betettem - eddig alap -, után explode-dal szétszedtem egy tömbbe soronként.
De itt elakadtam, mert a foreach-et nem tudtam úgy megírni, hogy jó legyen. Próbáltam ciklussal, de nem ment. Nem tudom, hogy hogyan tudnám úgy szétszedni, hogy pl. a ciklus indexe a tömbelem első első karaktere legyen.Remélem sikerült érthetően megfogalmaznom. Adatbázissal még nem foglalkoztam, ezért nem abban "rögzítettem"/dolgoztam fel.
Köszönöm előre is a segítségetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali informatikai kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó DJI OSMO360 kamera S(tandard Combo)
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest