Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Azóta változott ez az FB-s cucc, meló helyen 1 hónapja én is szívtam vele rendesen, valamilyen access_token-t is át kell adni az FB-nek ahhoz, hogy lekérdezen adatokat.
De az access token-ek generálása hogyan történik passza, mert a weboldalnak volt több (tesztelő, éles, régi...
) fb appja, és ahhoz access_token-ek, és volt amelyik például mindent lekérdezett babán, csak mondjuk az eseményeknél az időket nem tudta, a másiknál meg ez vagy azt nem kérte le normálisan belőle...
Én elsőkörben erre gyanakodnék, hogy az access_token-n nem az igazi, ha te lépsz be a developers.facebook.com-ra és a graph api segítségével kérdezzel le, akkor full eredményt kapsz? (olyankor az FB automatikusan ad egy ideiglenes teljes körú access_token-t)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest