- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Nem egészen egyértelmű számomra, hogy ez most vízálló vagy sem. [link]. Szerintetek?
Vagy csak annyit tesz, hogy lemosom a fejeket a csap alatt? A braun cruzert szerettem zuhanyzás közben használni. -
Speeedfire
félisten
Pár éve vettem egy braun cruzer 6-ost, de sokáig nem bírta, illetve nem volt az igazi.
Alapvetően szakállformázó érdel, illetve amivel borostát lehet hagyani. Mióta a braun megadta magát még mindig a 10 év körüli philips hajvágót használom a célra.
10-20k körül mit ajánlanátok erre a célra? -
Speeedfire
félisten
Tavaly májusban vettem egy braun cruzer 6 borotvát. Nemrég megadta magát. Vigyem vissza a boltba, vagy a braun márkaszerzízbe kell vinni?
-
Speeedfire
félisten
Tegnap vettem egy braun cruzer 6 face-t. Összességében megvagyok vele elégedve.
Ami viszont gázos az a nyak rész csupasz vágásnál. Az arcomon jól levitte, a szakállt is jól lehet vele nyírni, de a nyakammal nem nagyon bírt. -
-
Speeedfire
félisten
Olyan borotva érdekelne, ami nem csak csupaszvágásra van. Inkább borostára, illetve lehet vele szakállt formázni.
Eddig a braun cruzer face a befutó, tud valami más alternatívát? -
Speeedfire
félisten
Borotvát szeretnék venni 10k-ig. Ezt néztem ki, vélemény? Vagy esetleg másik hasonló árban?
Ilyen kialakításút szeretnék, mivel körszakállam van és az ilyennel talán nem kell extra mutatványt csinálni a szakáll szélein.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest