Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
membrandj
nagyúr
Sokszor leírták már,hogy braun 3-as széria és philips 1145, 1155 alatt nem igazán van értelmes borotva. A tökéletes borotváláshoz pedig inkább braun 5-ös széria, abból is az új(pl braun 5040) és philips 12-es széria,de ezek már 50k és környéke.
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
mickemoto
őstag
Ha csak az esküvőre kell akkor miért nem veszel valami olcsó eldobható borotvát?
Canonfan : Kimondottan vízzel tisztítható a borotvád, vagy csak a szitát tisztítod vízzel?
Az enyém nem tisztítható vízzel, de már megfordult a fejemben hogy a szitát csap alatt kimosom használat után, aztán nem rakom vissza a késre csak a legközelebbi használatkor, addigra megszárad.Gondolom így nem teszek benne kárt.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
A Braun 50xx jo, a Braun 3 az majdnem. Beleszaladsz abba, h a borod nem birja a penget, hatha a villany megvaltas lesz, aztan nem. Paran szinten olcso villanyossal kezdtuk, en is. Utana rogton jott ujabb 3.5 ev penge...
Minimum Philips 11xx vagy 12xx... Persze en a Braunom nem adnam semmiert. -
zolikaDB
veterán
Mi az, h nem hasznalnad ki? Nem ertem...
Volt 1-3-5 pengesem, korkeses Philipsem meg most Braunom. Mindet addig es ugy hasznaltam, mint a tobbit, addig nem tettem le, mig sima nem lett a pofam.
Ezt nem ugy kell elkepzelni, mint egy mikrosutot, h a grillcsirket is megsuti mittudomen milyen fokozaton 80 ezerert, de te csak egy 15 ezres kinai mikrora vagysz mert szombat reggelenkent melegitesz 2 deci vizet.
Sajnos a villanyborotvak "josaga" az arukkal aranyosan no.
En erzekeny boru, eros szoru vagyok, a Philips nem valt be, a Braun igen. Akik gyengebb szort viselnek es akar 2-3 napig tartogatjak, azok inkabb korkes-partiak. Tegyuk hozza, a Braunom elso alkalommal a soknapossal is elbant.
Van nehany szerencses/sok olyan "disznokepu" ficko, tudod, egeszseges piros arc reggel, babapopsi es 1 oraja borotvalkozott, utana meg Fabulon/Pitralon, akiknek oly midegy, na ok hadakoznak amellett, h 1 csomag penge eleg 1 evre meg az 5000 forintos akcios Philips 2 perc alatt simara borotval es 20 eve gond nelkul megy, ugy, h a keseket se cserelte soha.
Kivetel lennel a leirtak alapjan sajat mufajodban, ha egy nagyon alap modellel 120%-osan elegedett lennel.
Nedves borotvalkozas: kepedet megmosod, habbal bekened (gelt nem ajanljak), majd leturod a geppel. Utana alaposan kioblited. Emiatt a Braun 5040 pl toltes kozben nem is kapcsolhato be. Ha jol tudom, ez azt is jelenti, h zuhany alatt is mukodik.
Karacsony tajan paran vettunk borotvat, ottkorul olvashass, sokat irtam en is. Plusz volt visszavasarlasi akcio a Braunnal, kedvezmeny a Philipsnel. Ugye ha kiderul, h nem valik be, akkor kompenzalnak vhogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- iPhone topik
- Ukrajnai háború