Új hozzászólás Aktív témák
-
dave182
senior tag
Amazon-ról szokott valaki tisztító folyadékot rendelni? Most a 8-as szett 30,30 euro... Szívesen beszállnék 1 rendelésbe, a német amazonról még sosem rendeltem... mondjuk az itthon 4+1 majdnem ugyanannyira jön ki, tárgytalan...
[ Szerkesztve ]
-
dave182
senior tag
Sziasztok, a pre shave-et hogy javallott használni? Közvetlen borotválkozás előtt, vagy hagyni kell neki fél órát? Le kell mosni?
-
dave182
senior tag
válasz andrasferenc #10250 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, pontosan az ilyen tapasztalatra voltam kíváncsi, de természetesen ez nálam is majd kialakul... Nem fogok spórolni a patronon az "átlagamebernél" jobban, csak kíváncsi voltam hogy mik a tapasztalatok.
-
dave182
senior tag
Megjött a borotvám (Braun 9290cc), 5 napos borostával kínáltam meg teljesen szárazon, nagyon kellemes vele dolgozni, egyedül a nyakamnál nem vagyok elégedett az eredménnyel... Nem tudom, hogy lesz-e jobb ha belejövök és kissebb borostával, de most le kellett utána húzni pengével az ádámcsutkám körüli részen. Azt érzem, hogy meg kell tanulnom haszálni, de szinte teljesen hozza azt az eredményt amit elképzeltem. A tisztító állomás is hasznosnak tűnik, kíváncsi vagyok milyen időközönként kell cserélnem folyadékot... Ti milyen sűrűn használjátok az állomást? Amikor kifelyezettem kéri, vagy érdemes spórolni és manuálisan tisztítani? Esetleg minden használat után kínáljam meg? Tervem szerint minden másnap fogok borotválkozni.
[ Szerkesztve ]
-
dave182
senior tag
válasz zsoltzsolt #10222 üzenetére
Sorry, elírtam. 9290cc lesz...
Erről még nem hallottam, hogy a hajvágó nem jó szakállnyíráshoz, de hihető, azért nálam legalábbis a szakáll sokkal erősebb. -
dave182
senior tag
Hello, a BRAUN Series 9 9290cc megér 77-et? A BRAUN 9240s pedig már 72-től indul... Úgy nézem, hogy ez most 7-essel van 1 árban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogwarts Legacy teszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék