Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
válasz Jhonny06 #8853 üzenetére
Pont erre a célra vettem egy Remington 4130-at. 12 000 körüli az ára de a tecsóban 9000-re le volt árazva. LIon akkumulátora van, egy philips 4015 is szóba került, de kiesett mert annak nimh-akkuja van. Egyébként nem tudom melyik a jobb. Őszintén szólva az volt a jövőképem vele kapcsolatban, hogy magasfrekvencián sivítva szeli majd a szőrt és a tenyeremmel kell árnyékolnom hogy ne darálja tele vele a fürdőszobát. Na, nem ez lett,de de fésű nélkül tűrhetően vitte, egész jó ütemben megborotválkoztam vele. Legkisebb fésű fokozaton nem volt elég hosszú a borostám arra az 1,5 mm-re amit értenek ez alatt, így azt nem jól vitte, Olyan 3 napos borostát csinál asszem. Elfogadható, rendben érzem vele az arcom, és nem olyan mint a villanyborotva, nem kell dörzsölni vele, kevesebb az irritáció. De lehetne még picit rövidebb. Írta itt valaki a kínai Kemeit körkéses villanyborotvát, ami nem visz le tök simára, most azon gondolkodom. Mondjuk nekem meg arra kell hogy ne irritáljon, de azért minél rövidebb legyen.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Politika
- Milyen processzort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja