Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
csucsotke
aktív tag
válasz Jhonny06 #8853 üzenetére
Pont erre a célra vettem egy Remington 4130-at. 12 000 körüli az ára de a tecsóban 9000-re le volt árazva. LIon akkumulátora van, egy philips 4015 is szóba került, de kiesett mert annak nimh-akkuja van. Egyébként nem tudom melyik a jobb. Őszintén szólva az volt a jövőképem vele kapcsolatban, hogy magasfrekvencián sivítva szeli majd a szőrt és a tenyeremmel kell árnyékolnom hogy ne darálja tele vele a fürdőszobát. Na, nem ez lett,de de fésű nélkül tűrhetően vitte, egész jó ütemben megborotválkoztam vele. Legkisebb fésű fokozaton nem volt elég hosszú a borostám arra az 1,5 mm-re amit értenek ez alatt, így azt nem jól vitte, Olyan 3 napos borostát csinál asszem. Elfogadható, rendben érzem vele az arcom, és nem olyan mint a villanyborotva, nem kell dörzsölni vele, kevesebb az irritáció. De lehetne még picit rövidebb. Írta itt valaki a kínai Kemeit körkéses villanyborotvát, ami nem visz le tök simára, most azon gondolkodom. Mondjuk nekem meg arra kell hogy ne irritáljon, de azért minél rövidebb legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Novemberi hardverkavalkád
- Milyen légkondit a lakásba?
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest