- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat 1 Gbit felett?
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz hoodoo86 #2760 üzenetére
Nem ismerek senkit, aki nem lett volna megelégedve az RQ12-es szériával, bár olyat se, aki szidta volna a Braun 7.es szériáját. Szerintem ez már az a kategória, ahol nem tudsz mellé nyúlni, ennyi pénzért mindkét gyártótól megkapod a csúcsot. Be is szarna az egész, ha 50-60k-ért nem kapnál egy jó borotvát, mindegy melyik vágási technológiát preferálod. Persze ez is csak az én magán véleményem.
@Integra
Miért lenne utánzata? Szerintem a Philips nem igazán törekszik utánozni a Braunt, teljesen mások a két gyártó termékei. Mert ha még a Panasonicra mondanád, oké, de a Philips borotváknak kb semmi köze a Braunhoz.[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Integra
titán
válasz hoodoo86 #2760 üzenetére
ezt nem lehet így megmondani. én a filipszet max kukába dobom, mert eleve a nyírási technikája egy vicc. tehát adhatják akármilyen csúcs kiszerelésben, akkor is csak egy gyenge utánzata lesz a braun-nak, mindig a braun marad a csúcs borotvában. de... és ezért mondom hogy kb semmit sem ér a véleményem, hiába gondolom így, ha neked a bőröd pont a braun nyírási technikáját nem szereti, akkor neked a filipsz lesz az megfelelő és imádni fogod. ezért teljesen felesleges és buta kérdés állandóan azt olvasni, hogy melyik a jobb és melyiket érdemes venni. a braun többségben van, ez biztos ahogy az is hogy sokkal többen váltottak filipszről braun-ra idővel, mint fordítva. ettől még biztos vannak sokan akiknek a filipsz teljesen megfelel.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed Shadows - Íme a gépigény
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Google Chrome
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...