- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat 1 Gbit felett?
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Integra #2714 üzenetére
Nem is mondtam vizes tisztítást,hanem ha figyeltél, szappanos vizet, utána pedig a Philips spray-t. Nyilván, a sima vizeshez hülye lennék hasonlítani, ezért nem is tettem. A másik dolog, hogy ha már neked van, akkor biztosan tudod az összetevőket, mert ugye én az eszközt nélkülözvén csak gyártom a levegőbe az elméleteket.
Mindegy, kiszálltam, mert semmi kedvem bant kapni azért, mert - bár ezerszer jeleztem, hogy nem kötekedés, pusztán érdeklődés - valamire kíváncsi vagyok, csak az valakinek nem tetszik.TayRol: igen, biztosan nem kamu, nem is mondtam, a Panám is szépen megtisztult, de most váltottam, és a szappanos víz/philips spray kombóval is ugyanazt a hatást érem el. Így még mindig tartom magam ahhoz, hogy felesleges (szerintem) a külön tisztító egység.
Integra: már Philips RQ1250-et használok, ezért is írtam, mert van összehesonlítási alapom (külön tisztítófolyadékos tisztítás vs. szappanos víz+spray), nem a levegőbe beszélek. Persze, Braun borotva/tisztítórendszer valóban nincs, így azzal nem tudom összehasonlítani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed Shadows - Íme a gépigény
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Google Chrome
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos