Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz icecave #2624 üzenetére
A saját tapasztalataim szerint ezekkel a borotvákkal reggel, száraz bőrrel a legjobb és a legkímélőbb borotválkozni. A végén ízlés szerint hideg víz vagy valamilyen after shave ami összehúzza a pórusokat.
A vizes borotválkozással pont azt éred el, hogy felpuhítod a bőröd és a szőrszálak is nehezebben vághatóak.Nekem Braun Syncro borotvám van, szerintem érzékeny bőrre is teljesen jó.
-
plus44
veterán
-
sanzi89
addikt
válasz icecave #2631 üzenetére
Az RQ12-es fejegység az összes RQ10/RQ11/RQ12-es fejegységet használó gépre rámegy - tehát az RQ1180-asra is -. A fejegység csatlakozója ugyan azt a szabványt követi, csak ezt a gyártó nem szereti hangoztatni. Jómagam egy RQ1090-es használok felváltva a gyári RQ10-es és RQ12-es fejegységgel.
@icecave
Ha szeretnél egy jó, tusolás közben is használható borotvát, de a legolcsóbban akarod megúszni, akkor AT750. Ha tudsz kicsit többet költeni rá, akkor RQ1150/1160/1180, attól függően melyik tetszik, melyik olcsóbb. Sok eltérés nincs az említett típusok között. Braunban pedig megmondják a többiek mik a jók, de ott nincs akkora hangsúly fektetve a nedves használatra, így talán a Philips palettáján több fajta típust találhatsz.[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
válasz icecave #2633 üzenetére
Igen, az RQ1250-es is használható zuhany alatt ugyanúgy, csak ott fejlettebb egy kicsit a vágóegység.
Én borotvagélt és habot is használtam már, nem sok különbséget vettem észre. Utána pedig Axe After Shave-et, valami alkoholos cuccot, de nagyobb részt csak az illata miatt."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
borix
őstag
válasz icecave #2694 üzenetére
Erről van szó.Ha olyan a szőrnövésed akkor nem fogja levágni bizonyos helyeken kerülhet akármennyibe a borotva.Szerintem az erős szakáll nem gond vinnie kell szépen.
Nekem a nyakamnál lent két oldalt van úgy nőve a szőr,hogy nem tudja fölszedni ott pajeszvágó részével levágom utána már nincs gond.
Másik elektromos borotva a legjobbak sem fognak olyan tökéletesre vágni mint a pengés borotvák de azok irritálóbbak is.
Lehet azt mondani hogy vágnak úgy de megkel nézni 5-10 óra után ott az elektromos borotválkozás után jobban serceg. -
Integra
titán
válasz icecave #2713 üzenetére
akkor meg honnan tudod? nyílván sehonnan, csak elméleteket gyártasz bele a levegőbe..
működik, rettenet jó, a lassan 3 éves 795cc borotvám mint ami vadonat új. a vizes tisztítást meg ne hasonlítsuk már ehhez könyörgöm, tiszta óvoda...mod: cseréld le a panasonicot braun-ra, jobban jársz.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
TayRol
nagyúr
-
Integra
titán
válasz icecave #2716 üzenetére
szappanos meg még rosszabb
nem tudom, nem foglalkozom vele. alkohol szaga van. nem is érdekel mi van benne, patikára, teljesen újszerűre kipucolja, ez számít. tudom, hogy milyen használat mellett mennyi ideig jó egy patron, mert már kipróbáltam, hogy érdemes használni.
ne legyél már mufurc de leírni hogy nincsen értelme úgy, hogy sosem volt neked, több mint butaság. ezért nem jár ban, miért járna? ne csináld már csak nem kell ilyet írni, mert semmire sem mész, csak az ember csóválja a fejét ezen, meg bosszantja a hülyeség...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
TayRol
nagyúr
válasz icecave #2716 üzenetére
azért nem kapsz bant mert kinyilvanitod a véleményed.
szappanos viz - spray kombot még nem próbáltam de aki megvette az RQ12xx szériához a tisztitoegységet az rendszeresen visszajár a tisztitófolyadékért.
ámbár Philipséknél félévente egy puha körömkefés tisztítás mindennél többet ér. -
Integra
titán
válasz icecave #2718 üzenetére
azért kell szappan, hab meg minden nyavaja, mert ilyen borotva. főleg víz alatt. adja magát a helyzet amiben borotválkozol. de ezt jóval korábban már leírtam, hogy miért van így. röviden: marketing bullshit, aztán ez lett a vége.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bali27
addikt
válasz icecave #2815 üzenetére
KArácsony előtt vagy 2 héttel... rendeltem egy elektromos borotvát..
Kaptem utána egy e-mailt.. ugy karácsony előtt, hogy karácsonyra nem tudják kiszállítani.. De ha megerösitem amailt, akkor érvényes marad a rendelésem és kihozzák csak később..
Megerősítettem..Januárban Isten tudja meddig hivogattam őket.. Sosem vették fel, mailre nem reagáltak..
Régebben vettem egy szájzuhanyt is tőlük.. Akkor pár hetes késéssel de megkaptam.. Akkor ugy elgondolkodtam.. De ez a borotva tényleg jó áron lett volna amit kinéztem.. -
Nagya21
addikt
válasz icecave #7358 üzenetére
HAli!!
Nekem 5 éves az rq12-es fej, nem mondom, hogy olyan mint újkorában , de még mindég eléggé jól visz.
Mondjuk évente 2-3x ultrahangos tisztítóban fürdetem, meg Braun tisztítóspray-jel pucolom.
Az RQ12 fejek közt nincs különbség.
Üdv NAgyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
adrian87
tag
válasz icecave #7362 üzenetére
Azért írtam ide, mert nem bízok az eladókban és ügyfélszolgálatosokban - én is voltam ilyen. Így inkább tőletek kérnék valamilyen véleményt vagy esetlegesen az is bizalmat adna, ha többen gondolnátok így.
Meggyőzőbb lenne számomra és nem csak marketing dumának tűnne, hogy persze... majd vissza vesszük.
Ehhez nincs garancia papírom, de másik késkészletével tuti vissza vinném. Valamint az sem elhanyagolható, hogy nálam sajnos 2-ből 2 kilukadás után nagyon valószínű a továbbiak kilukadása is. Ez is eléggé elbizonytalanít.
ui.: A széttépet csapokat sem akarják általában vissza venni egyszerűen a fahausosok vagy a praktikusok.Önkéntes adminok, piaci kofák és NAGYOBB KOCKÁK kíméljenek! - de tényleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest