- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocca86
csendes tag
Hát srácok komolyan mondom...
Philips 55PUS7304...
A harmadik tv-t kapom és ez is szar...kezdem elveszteni a türelmem. Az alábbi képen látható a problémám ami mind a három tévénél előfordult.
HDR tartalomnál mégjobban kijön a dolog. Rohadt idegesítő.
Ezzel a képpel ti is meg tudjátok nézni : https://app.box.com/s/yj3900n44hbotkmgvs2ql369xzk1z7az
Ha esetleg valaki letesztelné akkor írja már meg hogy mit tapasztalt! -
zsocca86
csendes tag
Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek a tapasztalataim. Telekomtol rendeltem egy 55pus7304-et. Megérkezett és szomorúan konstatáltam a dolgot hogy keresztbe a képen van egy sötétebb sáv. Rögtön felvettem a kapcsolatot a telekommal és kértem a 3 napos cserét. Meg is érkezett a második tv is. Annál is ugyanez a helyzet annyival megspékelve hogy brutál felhős is. Úgyhogy most fogják ezt is elvinni és hoznak egy harmadikat. Azért elszomorító a dolog mert sehol nem olvastam még csak hasonló hibát sem. Mindenki mindenhol dicséri. És biztos hogy nem az van hogy én vagyok túl kritikus hiszen cserélték a tv-t szó nélkül. Valaki innen járt már hasonlókepp ezzel a típussal? Ha valakit komolyabban érdekel töltök fel képet is.
-
zsocca86
csendes tag
Sziasztok! Tegnap érkezett egy Philips 55pus7304 és azt vettem észre hogy közepén egy sötétebb sáv látható. Ami még pluszban érdekes hogy ha tv adás van akkor lejjebb helyezkedik el ha meg mondjuk youtube akkor feljebb. Mit gondoltok? Szoftverhiba? Miután bekapcsoltam rögtön frissítettem a legújabb szoftverre. Lehet pont ez volt a baj
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió, 146 cm, 4K Ultra HD ,Android,Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Új xiaomi Buds 5 Pro Harman/kardon Bluetooth fülhallgató 3 meghajtóval Nem Redmi!!!!!
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések