Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijon
senior tag
válasz
Ukraan
üzenetére
Azért írtam, hogy Tv hangszórók ki, mert van olyan opció, hogy HDMI hangrendszer. Ha az az aktív, akkor nálam nem működik az optikai kimenet. Simán működik, ahogy te is használod jelenleg, de a kettő együtt nem fog menni szerintem átkapcsolás nélkül automatikusan. Ettől eltekintve működőképes a dolog. Esetleg optikai elosztóval is meg lehet oldani, ha a Soundbar-nak van optikai bemenete pl én is így használom az XBOX-ot, ha fejhallgatóval szeretnék játszani, akkor csak kikapcsolom az erősítőt, de ettől még megkapja a fejhallgató erősítő a digit jelet.
-
Gijon
senior tag
válasz
Ukraan
üzenetére
"Ha a CEC funkciót bekapcsolom, a hangszóró automatikusan ki/bekapcsol a TV-vel együtt?"
Igen ez így működik. Tudod vezérelni a hangerőt, viszont nálam darabosabb volt..értem ez alatt, hogy lassabb és többszöri gombnyomásra volt szükség a kívánt hangerő eléréséhez. Ja, és az optikai kimenet csak akkor működik, ha ki van kapcsolva a tv hangszóró (Tv hangszóró ki) a menüben. -
oszy
veterán
válasz
Ukraan
üzenetére
Egy ilyet kellene kipróbálni. BT receiver. Ez aptX-es. Ajánlották másik fórumban nekem ezt más célból. Ha a fejhallgató aptX-es, akkor remélhetőleg nem fog csúszni a hang. Érdemes lehet kipróbálni. Nem nagy összeg.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Ukraan
üzenetére
Vannak BT jeltovábbítók, de a konvertálások miatt csúszni fog a hang, jobban vagy kevésbé az a minőségtől és ártól függ.
De a legcélszerűbb megoldás egy RF vezeték nélküli fejhallgató, az nem csúszik el, viszont az olcsó az zajos.
Sajnos mindkét esetben etetni kell őket árammal. -
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- További aktív témák...
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi