Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kleiderbauer
üzenetére
Én inkább az SD adás megjelenítése miatt nem vennék UHD-t, (még Sonyt se) de mondjuk ez nem mindenkinek fontos szempont. Az új szabványt is hiába tudja a tévé, ha nincs rá tartalom, csak a demó videók.
Tudom majd lesznek. Egyszer. -
süti5
őstag
válasz
kleiderbauer
üzenetére
Nem tudom, hogy kifogott-e egy rossz darabot, vagy mi lehet, de alatta van másik vélemény is, érdemes elolvasni azt is

A lassúság ahogy olvasom többektől, a philips sajátja, mármint a menü lassú, a csatornaváltás, ill bekapcsolás után kell kis idő mire magához tér, ez igaz, de én teljesen hozzászoktam. Csatorna váltásnál azért nem percekről beszélünk, hanem mondjuk 2-3 mp.
A fagyást nem tudom hova tenni, nekem nem fagy le, ez tuti. Talán egyszer a több mint fél év alatt. Szoftverfrissítés több is volt, az utsó kivételével eddig mindet feltettem és eddig csak javított, fel kéne tenni a mostanit is, ha lesz időm.
A tv-t gond nélkül lehet irányítani androidos telefonos app-pal is, kipróbáltam, illetve telóról könnyen ki lehet tenni a képet wifin a tv-re, lehet így videókat, képeket nézegetni. Mediaplayer progival a laptopon simán lejátsza wifin a filmeket, bár én usb-ről küldöm általában.
H265-öt valóban nem kezeli, ahogy hdmi 2.0 sincs rajta de ezt tudhatta előre aki megveszi....
Az uhd videók csodásak, ezt sokan nem hiszik el, de mikor meglátják beleszeretnek, egyszerűen gyönyörűek. Komolyan teljesen lelazít mondjuk sötétben egy pár perces uhd felbontású táj vagy természetfilm, utazós műsor, ilyesmi.
A távkapcsolóval hogy mi baja, egyszerűen nem értem, elég kekec, aki beleköt.
Youtube-ra tökéletes, netezni meg nem ezen szoktam, arra ott a laptop.
A kép nem kockás, nem értem ez hogy lehet....
-
válasz
kleiderbauer
üzenetére
Szia ha jól rémlik van 6809 gazdik a keresőbe bírod és kiadja azok hozzá Szólását akik megosztották a véleményüket a készülékről. Ha több infót szeretnél akkor később meg írom, de most telefonról pöttyögők.
Süti kolléga meg előzőt.

-
süti5
őstag
válasz
kleiderbauer
üzenetére
Szia,
nekem 50PUS6809-em van december óta, bevált, igazából nem tudok rá rosszat mondani.
Usb-ről filmek szépen mennek rajta, 3d szép, 4k mintáknál nagyon szép
Tv is jó rajta, a beállításokkal lehet játszani és egyénre hangolni, én is ezt tettem.
Pendrive-ra felvétel is működik, bár nem használom, de kipróbáltam, 64gb-osra vígan felveszi.
Mi érdekel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi