- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
remex
tag
Az Extreme Digital-tól rendeltem.
A rendelésem jelenleg "Visszaigazolt" állapotban van, de új már valóban nem rendelhető.
http://www.edigital.hu/LED_televizio/Philips_47PFL6877K_3D_SMART_LED_Televizio_4db_3D_szemuveggel-p345416.html....Lehet hogy nem is fog megérkezni?
(Persze ha hivatalosan már nem forgalmazzák, annak is lehet valami oka...
remélem nem csináltam nagy ostobaságot.) -
A többiek minden konkrétat leírtak már.
Általánosságban pedig még 2013-ra is érvényes az a szabály, hogy a 6000-as Philips vagy attól felfele kell választani... pénztárcától függően. Ez már lassan 2 éve (azóta olvasom a fórumot) többször le volt itt írva. Aki ezt nem akarja vagy nem engedheti meg, akkor a 3xxx-4xxx és akár az 5xxx-es Philipsek helyett nézzen szét a Samunál vagy az LG-nél is.... és úgy döntsön. A 42-es méret választásakor pedig itt vagy a googlen is többször linkelt TV nézési távolságokat is nézd meg. Egy sarkított de igaz példa: gyakran vesznek panelba 32'-nél sokkal nagyobb TV-t, ráadásul SD adáshoz.... miközben a kisebb mérettel, de nagyobb szériái számmal jobban járnának.
OFF és csak széljegyzet:Azt szoktam mondani, hogy a panel és a Suzuki okozta kisebbségi érzést a TV-vel kompenzálják... mert az előbbi kettőhöz képest még mindig ez az olcsóbb ilyen lehetőség. Ez a szomorú (magyar) valóság -
OII
csendes tag
lac5
Amiről tudok Neked nyilatkozni az egy 42pfl6067
- Kép: Engem több boltban is lebeszéltek az aktív 3D-ről, lehet csak azért, mert több volt az eladandó passzív 3D raktárkészlet, nem tudom. Az viszont tény, hogy setétben tényleg nincs vibrálás, a szemüvegeket nem mérik aranyárban, nem kell töltögetni, nincs zúgás, illetve a "felezett" felbontás sem annyira hátrány. (nekem).
Ha számít a tv nézési pozíció, akkor viszont alaposan meg kell nézni, az elhelyezhetőséget, mert a passzívnak igencsak korlátosak - főleg a függőleges - betekintési szögei.
- Hang: a 6007-es 2x10W-hoz képest manual szerint 2x14W, az előbbihez nem tudom hasonlítani, de itt már nincs dobozhang. Talán ez az első olyan lapos tv-m, amelynek "régi" CRT-s tv hangja van, nincs torzsalkodó közép, a magas szerintem még sok is, a mélyek pedig megdöbbentően jók. -
redingitell
senior tag
-
rhonin
senior tag
Szia!
Nekem 6007es philipsem van igaz 37es méretben, de azért megprólok segíteni:
Az egész 6000es szériában lg panel van emiatt a passzív 3d technológia is.
A 6057es annyival tud többet, hogy 600Hzes PMR képfrissítése van, plusz 1 HDMI-vel több van rajt és kicsivel elvileg jobb hangszórók vannak benne.
A 67-87-97 pedig a káva színére utal.
Kb. ennyi a különbség a kettő között. Ha nem kerül sokkal többe akkor inkább a 6057est válaszd szerintem. De semmiképp ne az 5500asokból. Lényegesen gyengébbek a 6000esnél. Meg ugye írtad, hogy passzív 3d-t szeretnél. Azokban meg Active van Samu panellel.
Itt egy link ahol le van írva minden:
[link]üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óvodások homokozója
- Láncfűrész topik
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest