- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
►BIG◄
csendes tag
én nem akarok beleszolni, mert biztosan igaza van midnenkinek a hanggal kapcsolatban (bár a 8605-ösöm hangja igen korrekt), de senki várjon semmi extrát a TV-k hangszórójától... vegyen egy erősítőt meg hangfalakat, már nagyon olcsón lehet ilyeneket kapni... és nem lesz probléma az tuti.
Kellemes Ünnepeket!
-
b.bone
senior tag
Sajnalom, hogy zatonyra futottal vele, de ne idegeskedj miatta.
Eleg olcson hozza lehet mar jutni egy jo 2.1-es rendszerhez. Szerintem ez a legkevesebb.Nekem egy nagy erositom van olyan melynyomoval meg 3 utas hangszorokkal amiknek az arabol siman kijott volna meg egy TV.
De volt egy idoben egy logitech 2.1-em ami -kis koltoi tulzassal- altalanos hasznalat melett siman hozta a mereg draga rendszer szintjet. Igazabol ha ma kene vasarolnom akkor mar csak valami ilyesmit vennek.En azt javasolnam, hogy 2.1 legyen mert ha van mely nyomo akkor azert joval nagyobb savszelesseget hallasz. (a mai savszelesseg kifejezes a hangtechinkabol ered, csak mielott valaki belem kot
)
Tovabba vedd figyelembe hogy hogy tudod ra haxxolni a TV-re. Nem tudom azon milyen csatlakozok vannak, de az enyemen mintha csak coax lenne audionak. Meg TOSlink sincen. Egy jack arvalkodik , de ugye az meg elveszi a fejhallgato helyet szoval en coax-al hasznalom.szerk: a hirdeteshez kozom nincsen. Google-el talaltam a kepet. En az uj cuccok hive vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest