Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen az 1.4-es kábelre gondoltam. De úgy tudom, hogy az nemcsak akkor kell ha BR a forrás. A 3D szabványhoz ajánlott és egyébként is sokkal nagyobb adatmennyiséget kell ilyenkor továbbítani. Métere 5-6 eFt-os nagyságrend. Így egy szgép-TV összeköttetésnél hamar röpködnek a tízezrek. Egy 10 méteres kábel simán lehet 40 eFt.
Egyébként ez a mostani 3D egy vicc. Sosem értettem miért nem jó az embereknek egy szép IPS panelos valós 100Hz-es TV, jó hanggal. De nehéz lebeszélni róla az embereket. Így hát vannak emberek (hála' istennek) akik megveszik a félkészet, pénzükkel támogatják a fejlesztőket, így nekem már 2-3 év múlva szupi 3D TV-m lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- CPU léghűtés kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest