Új hozzászólás Aktív témák

• Sly0007

csendes tag

Kis összegzés az eddigi tapasztalataimról, hátha valakit érdekel...
    Egy ideje nyüstölöm ezt a telefont (4 magos) de meg kell vallanom, nekem eléggé olcsó húsnak a híg leve érzetem van. jb romokkal néha újraindul randomban, majdnem napi rendszerességgel. A kitkat rommal elég stabil, de ott is fagyott már be, hogy csak aksi ki-be segített, de ez nagyon ritka. Viszont itt hátlapi kamera nem működik, valamint a kedvenc játékom sem indul el valamiért. (Szerencsére közben megérkezett a tabletem mellé, így játszani tudok azon, telefonálásra nagyjából megfelel ez is.) Használat közben kb olyan érzésem van mint a régi sony vt19i-m volt, ami 1magos proci és kevés ram jellemzett, ebben elvileg 4 mag van, ram is több, mégse érzem rajta azt a száguldást. Egy dologban viszont veri az összes eddigi telefonomat: a gps-e pár másodperc alatt jelet fog, és nagyon pontosan navigál. Jelenlegi álláspontom: ha tudok szerzek majd egy új telefont (bár lehet kivárom a project ara-t) aztán ez a telefon "beszerelésre" kerül a kocsimba gps-nek. Ennyi pénzért gps-nek venni se rossz vétel.
    Azért mindenkinek aki új telefon vásárláson töri a fejét, én azt javaslom, csak és kizárólag akkor válassza ezt a telefont, ha ennyi az erre szánt pénze, és valamit kell vennie. ha csak egy régi telefon cserélne le, amivel még egy ideig elvan, próbáljon még gyűjteni, és venni egy kicsit jobb készüléket. legalább 1gb memóriával.
    Sly

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés