- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Daywalker #471 üzenetére
Elvárásaim azért vannak, vagy lehetnek, mert valószinüleg a TOP előfizetők közé tartozom.
Kb 7 évet COD-oztam (kizárólag multi), mindent megvettem amit lehetett, hogy támogassam a fejlesztőket, és szervereket is üzemeltettem, de két dolog miatt váltottam WoT-ra.
1. Itt nincsenek csitterek
2. A szememet kevésbé fárasztj a WoT.WoT-al is simán lenyomnék 7 évet, de ha a fentiek közül megjelenik az egyik probléma, akkor biztos váltani fogok. És valószinűleg nem csak én....
Nem sokkalom a bevételüket, (egy-egy PC-s játékkal biztos többet lehet kaszálni) és azt is megértem, hogy költséges infrastrukturát tart fenn a WG. De nem kötelező a WoT-al játszani sem pedig fizetni a plusszokért, egyszerüen máshova viszem a hobbira szánt zsebbpénzem ha már nem lesz élvezetes játszani ezzel a játékkal. Eddig nem bántam meg egyetlen fillért sem, bár volt amikor feleslegesen dobtam ki párszáz goldot, csak azért hogy valamit gyorsan kipróbálhassak.
Lehet megszokom az új grafikát is, de majd ez akkor dől el, ha 5-6 óra játék után fejfájós zombiként kelek fel a gép elől, vagy viszonylag frissen és úgy hogy másnap kedvem legyen újra játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- Dell Latitude 7450 ,14" érintőkijelző,Intel Ultra 5 135U,16GB RAM ,256GB SSD ,magyar ,gar 2027.08.02
- Update 09.26. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest