- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Azt hogy hogyan tudok csatlakozni egyes szakaszhoz esetleg el tudnátok mondani?
Vagy majd vki felettes, aki szervezi a szakaszt, és látja hogy be vagyok jelentkezve és nem fél attól, hogy zöldfülű vagyok az meghív!?
Esetleg bejelentkezve látom, hogy kik vannak fent a klánból?
TeamSpeaker-t használtok ha jól láttam. Ennek a használatában majd kérnék némi útmutatást, ha nem nagy kérés, mert még nem használtam eddig. Csak skype-on kommunikáltam pl. a haverommal is.Köszi és a felvételt is. Igyekszem megfelelni a Klán előírásainak és beilleszkedni a csapatba is.
-
Daywalker
addikt
Állítólag a T34 is nagy money maker...mi erről a tapasztalat? Sosem tom eldönteni, hogy ez vagy a Type...pedig már venni kéne vmit, mert kicsit lassan jön a pénz. Olyan prém tank kell, amivel dől a lé.
Szeretem a heavy vonalat, amerikai tankokkal is elég jókat játszottam (amíg abba nem hagytam, de most már megveszem a T32-t), ugyanakkor a med vonal is nagyon bejön (VK3601 über alles).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest