- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Stirlitz #108 üzenetére
Nézd... elfogadom, hogy neked ez volt az utolsó csepp és ennélkül is távoztál volna.
Most már csak azt kérem, hogy a bejelentett szándékod mihamarabb cselékvéssel is nyomatékositsd.---
Természetesen nem csak az én véleményem létezik, mintahogy nem csak Stirlitz féle felfogás van. Ugye a vita azon bontokazott ki, hogy szerinted minden "ilyen" Pz38na csapattársat ki kell löni a csata kezdetén, mert téged akadályozott az egyik (IS-el voltál)
Én csupán annyit kérdeztem, hogy a csata elején honnan tudod mit fog csinálni?Nem voltam ideges, most sem vagyok az, szinte sosem jellemző rám ez az állapot.
A probléma ott volt, hogy elfelejtetted leírni szakaszban hozták be a t4-es Pz38na-t, méghozzá egy t8-as. Te viszont t7-el voltál, és bármikor egybe kerülhetsz Pz38na-val....
Ennek helyességén lehet vitatkozni, de én nem ezt vitattam, hanem azt hogy a csata elején egyből kilövöd a Pz38na-kat.Mikor kicsi tankjaid voltak nem voltál ilyen nagy legény, te is mentél Pz38na-val t7-ekkel egy csapatban. Akkor hogy esett volna ha egyből kilő egy csapattárs?
Szerintem ugyanaz az ember vagy mint 1 hónapja, csak az IS-ből bátraban szólsz ki, és jogot vindikálsz magadnak hogy másokat kilöjj a csapatodból már a kör elején, mikor még semmit sem csinált. Se jót, se rosszat.
Nem csak neked, bárkinek szóváteszem, ha ilyeneket ír a csetre vagy fórumra, mert nem tartom követendő példának. Megakadályozni nem tudom és nem is akarom, hogy ezt tedd, de legalább szóban jelzem, hogy nem feltétlenül helyes ez a cselekedet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Formula-1
- iOS alkalmazások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Opel topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest