Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz Stirlitz #108 üzenetére

Nézd... elfogadom, hogy neked ez volt az utolsó csepp és ennélkül is távoztál volna.
    Most már csak azt kérem, hogy a bejelentett szándékod mihamarabb cselékvéssel is nyomatékositsd.

---
    Természetesen nem csak az én véleményem létezik, mintahogy nem csak Stirlitz féle felfogás van. Ugye a vita azon bontokazott ki, hogy szerinted minden "ilyen" Pz38na csapattársat ki kell löni a csata kezdetén, mert téged akadályozott az egyik (IS-el voltál)
    Én csupán annyit kérdeztem, hogy a csata elején honnan tudod mit fog csinálni?

Nem voltam ideges, most sem vagyok az, szinte sosem jellemző rám ez az állapot.
    A probléma ott volt, hogy elfelejtetted leírni szakaszban hozták be a t4-es Pz38na-t, méghozzá egy t8-as. Te viszont t7-el voltál, és bármikor egybe kerülhetsz Pz38na-val....
    Ennek helyességén lehet vitatkozni, de én nem ezt vitattam, hanem azt hogy a csata elején egyből kilövöd a Pz38na-kat.

Mikor kicsi tankjaid voltak nem voltál ilyen nagy legény, te is mentél Pz38na-val t7-ekkel egy csapatban. Akkor hogy esett volna ha egyből kilő egy csapattárs?
    Szerintem ugyanaz az ember vagy mint 1 hónapja, csak az IS-ből bátraban szólsz ki, és jogot vindikálsz magadnak hogy másokat kilöjj a csapatodból már a kör elején, mikor még semmit sem csinált. Se jót, se rosszat.
    Nem csak neked, bárkinek szóváteszem, ha ilyeneket ír a csetre vagy fórumra, mert nem tartom követendő példának. Megakadályozni nem tudom és nem is akarom, hogy ezt tedd, de legalább szóban jelzem, hogy nem feltétlenül helyes ez a cselekedet.

Új hozzászólás Aktív témák