Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Na most, hogy ez csak pz38na-ra vonatkozna, ezt Te találtad ki. Én ezt így nem mondtam, hogy csak az a típus mumus. És úgy hozták be, és itt a lényeg, nem elég, hogy nincs még sejtése sem, mit tegyen, mert erőszakkal fejlesztik, hanem akadályozz is. Elhihetted, nem az első alkalommal járok hasonlóképpen, de egy dolog megnyugtat. Tegnap is volt randomban ilyen berántott t1-2 tank, de nem volt semmi dolgom vele. 3-an mentek neki az első 5mp-ben. És nem véletlenül. És még valami, amikor én szenvedtem a pz38na-val, rögtön beírtam az első 30mp-ben, hogy scoutolni fogok, és figyeljenek. Meg lett a hatása, hasznosnak bizonyult nagyon sok csatában, én segítettem a csapatom, és nem hátráltattam. Na, megyek nyomatékosítom a döntésem, elnézést a késlekedésért, több gondunk nem hiszem, hogy lesz egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Megérkezett a hardverszállítmány
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő