- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Na most, hogy ez csak pz38na-ra vonatkozna, ezt Te találtad ki. Én ezt így nem mondtam, hogy csak az a típus mumus. És úgy hozták be, és itt a lényeg, nem elég, hogy nincs még sejtése sem, mit tegyen, mert erőszakkal fejlesztik, hanem akadályozz is. Elhihetted, nem az első alkalommal járok hasonlóképpen, de egy dolog megnyugtat. Tegnap is volt randomban ilyen berántott t1-2 tank, de nem volt semmi dolgom vele. 3-an mentek neki az első 5mp-ben. És nem véletlenül. És még valami, amikor én szenvedtem a pz38na-val, rögtön beírtam az első 30mp-ben, hogy scoutolni fogok, és figyeljenek. Meg lett a hatása, hasznosnak bizonyult nagyon sok csatában, én segítettem a csapatom, és nem hátráltattam. Na, megyek nyomatékosítom a döntésem, elnézést a késlekedésért, több gondunk nem hiszem, hogy lesz egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest