- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Stirlitz #108 üzenetére
Nézd... elfogadom, hogy neked ez volt az utolsó csepp és ennélkül is távoztál volna.
Most már csak azt kérem, hogy a bejelentett szándékod mihamarabb cselékvéssel is nyomatékositsd.---
Természetesen nem csak az én véleményem létezik, mintahogy nem csak Stirlitz féle felfogás van. Ugye a vita azon bontokazott ki, hogy szerinted minden "ilyen" Pz38na csapattársat ki kell löni a csata kezdetén, mert téged akadályozott az egyik (IS-el voltál)
Én csupán annyit kérdeztem, hogy a csata elején honnan tudod mit fog csinálni?Nem voltam ideges, most sem vagyok az, szinte sosem jellemző rám ez az állapot.
A probléma ott volt, hogy elfelejtetted leírni szakaszban hozták be a t4-es Pz38na-t, méghozzá egy t8-as. Te viszont t7-el voltál, és bármikor egybe kerülhetsz Pz38na-val....
Ennek helyességén lehet vitatkozni, de én nem ezt vitattam, hanem azt hogy a csata elején egyből kilövöd a Pz38na-kat.Mikor kicsi tankjaid voltak nem voltál ilyen nagy legény, te is mentél Pz38na-val t7-ekkel egy csapatban. Akkor hogy esett volna ha egyből kilő egy csapattárs?
Szerintem ugyanaz az ember vagy mint 1 hónapja, csak az IS-ből bátraban szólsz ki, és jogot vindikálsz magadnak hogy másokat kilöjj a csapatodból már a kör elején, mikor még semmit sem csinált. Se jót, se rosszat.
Nem csak neked, bárkinek szóváteszem, ha ilyeneket ír a csetre vagy fórumra, mert nem tartom követendő példának. Megakadályozni nem tudom és nem is akarom, hogy ezt tedd, de legalább szóban jelzem, hogy nem feltétlenül helyes ez a cselekedet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Konteó topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest