Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Na most, hogy ez csak pz38na-ra vonatkozna, ezt Te találtad ki. Én ezt így nem mondtam, hogy csak az a típus mumus. És úgy hozták be, és itt a lényeg, nem elég, hogy nincs még sejtése sem, mit tegyen, mert erőszakkal fejlesztik, hanem akadályozz is. Elhihetted, nem az első alkalommal járok hasonlóképpen, de egy dolog megnyugtat. Tegnap is volt randomban ilyen berántott t1-2 tank, de nem volt semmi dolgom vele. 3-an mentek neki az első 5mp-ben. És nem véletlenül. És még valami, amikor én szenvedtem a pz38na-val, rögtön beírtam az első 30mp-ben, hogy scoutolni fogok, és figyeljenek. Meg lett a hatása, hasznosnak bizonyult nagyon sok csatában, én segítettem a csapatom, és nem hátráltattam. Na, megyek nyomatékosítom a döntésem, elnézést a késlekedésért, több gondunk nem hiszem, hogy lesz egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest