- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Na most, hogy ez csak pz38na-ra vonatkozna, ezt Te találtad ki. Én ezt így nem mondtam, hogy csak az a típus mumus. És úgy hozták be, és itt a lényeg, nem elég, hogy nincs még sejtése sem, mit tegyen, mert erőszakkal fejlesztik, hanem akadályozz is. Elhihetted, nem az első alkalommal járok hasonlóképpen, de egy dolog megnyugtat. Tegnap is volt randomban ilyen berántott t1-2 tank, de nem volt semmi dolgom vele. 3-an mentek neki az első 5mp-ben. És nem véletlenül. És még valami, amikor én szenvedtem a pz38na-val, rögtön beírtam az első 30mp-ben, hogy scoutolni fogok, és figyeljenek. Meg lett a hatása, hasznosnak bizonyult nagyon sok csatában, én segítettem a csapatom, és nem hátráltattam. Na, megyek nyomatékosítom a döntésem, elnézést a késlekedésért, több gondunk nem hiszem, hogy lesz egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest