- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Stirlitz #110 üzenetére
A chat már nem visszaolvasható, úgyhogy kár bizonygatni mi is volt... Te csak pz38na-t írtál, és szó sem volt szakaszról. Ott még te is elismerted.
Bármit írsz, nekem nem szimpatikus hogy Te , mint Stirlitz, illetve mint "stevedoki" eldöntöd más játékosokról "nincs még sejtése sem, mit tegyen" és ennek okán kilőhető.
Én épp így gondolhatnám rólad a statod alapján, meg amit láttam közös csatáink alkalmával, de Te is gondolhatnád ugyanezt rólam, és akkor már a csata elején kilőhetjük egymást a Te logikádat követve.A saját magadról alkotott kép (ahogy leírod) viszont pozítiv, fel sem merül benned, hogy tán az akkori random és nem random csapattársaid nem feltétlen értenének egyet az önértékeléseddel, csak nem tették szóvá az ügyködésed, nem löttek ki helyből, csak tették a dolguk, a játékot játéknak tekintették, és a saját poziciójukban próbáltak a legjobban teljesíteni elfogadva azt, hogy nem minden csapattársuk nőtt még fel a feladathoz.
Én is remélem, hogy nem lesz több gondunk egymással, és megtalálod a helyed, akár olyan klánban ahol a te szemléleted uralkodó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Revolut
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest