Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Stirlitz
üzenetére
A chat már nem visszaolvasható, úgyhogy kár bizonygatni mi is volt... Te csak pz38na-t írtál, és szó sem volt szakaszról. Ott még te is elismerted.
Bármit írsz, nekem nem szimpatikus hogy Te , mint Stirlitz, illetve mint "stevedoki" eldöntöd más játékosokról "nincs még sejtése sem, mit tegyen" és ennek okán kilőhető.
Én épp így gondolhatnám rólad a statod alapján, meg amit láttam közös csatáink alkalmával, de Te is gondolhatnád ugyanezt rólam, és akkor már a csata elején kilőhetjük egymást a Te logikádat követve.A saját magadról alkotott kép (ahogy leírod) viszont pozítiv, fel sem merül benned, hogy tán az akkori random és nem random csapattársaid nem feltétlen értenének egyet az önértékeléseddel, csak nem tették szóvá az ügyködésed, nem löttek ki helyből, csak tették a dolguk, a játékot játéknak tekintették, és a saját poziciójukban próbáltak a legjobban teljesíteni elfogadva azt, hogy nem minden csapattársuk nőtt még fel a feladathoz.
Én is remélem, hogy nem lesz több gondunk egymással, és megtalálod a helyed, akár olyan klánban ahol a te szemléleted uralkodó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Óvodások homokozója
- VGA kibeszélő offtopik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest