- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Stirlitz #110 üzenetére
A chat már nem visszaolvasható, úgyhogy kár bizonygatni mi is volt... Te csak pz38na-t írtál, és szó sem volt szakaszról. Ott még te is elismerted.
Bármit írsz, nekem nem szimpatikus hogy Te , mint Stirlitz, illetve mint "stevedoki" eldöntöd más játékosokról "nincs még sejtése sem, mit tegyen" és ennek okán kilőhető.
Én épp így gondolhatnám rólad a statod alapján, meg amit láttam közös csatáink alkalmával, de Te is gondolhatnád ugyanezt rólam, és akkor már a csata elején kilőhetjük egymást a Te logikádat követve.A saját magadról alkotott kép (ahogy leírod) viszont pozítiv, fel sem merül benned, hogy tán az akkori random és nem random csapattársaid nem feltétlen értenének egyet az önértékeléseddel, csak nem tették szóvá az ügyködésed, nem löttek ki helyből, csak tették a dolguk, a játékot játéknak tekintették, és a saját poziciójukban próbáltak a legjobban teljesíteni elfogadva azt, hogy nem minden csapattársuk nőtt még fel a feladathoz.
Én is remélem, hogy nem lesz több gondunk egymással, és megtalálod a helyed, akár olyan klánban ahol a te szemléleted uralkodó.
Új hozzászólás Aktív témák
- VoIP telefonálás
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest