Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Üdv!
Előszöris minden elismerésem, sokat segít a mindennapokban.
Másodsorban három dolgon kellene szvsz változtatnod.1. Túl nagy a program induláskor, 1360x768-as (LCD TV) kijelzőn túl nagy, ráadásul minden induláskor ekkora, hiába méretezem át bezárás előtt.

2. Jó ez az időzítős megoldás, bár nekem sokkal jobban feküdne egy olyan megoldás, ha be lehetne állítani a mindennapi első és második UP időpontját (és ezt kilépésnél is megjegyezné a program) és nem kellene minden este emlékeztetnem magamat arra, hogy újra be kell állítani és nem is kellene számolgatni, hogy kb. mennyi idő múlva érdemes.
3. Esetleg lehetne egy olyan beállítás, hogy milyen időintervallumban jelezzen a privibuborék (pl. 10:00-24:00 között), mert volt már hogy arra riadtam fel éjszaka, hogy bepittyegett mert valaki nagy insomniájában úgy döntött hogy privit ír nekem.
Mielőtt megkérdezed, azért van bekapcsolva a hangfal éjszaka, mert néha relaxációs zenére alszok, meg néha arról szól reggel az ébresztő.Hatalmas köszönet, ha érdemben tudsz valamit tenni az ügyem érdekében.

Szerk: Bocs, ha agyonlovagolt témával zaklatlak, de személyes tapasztalatom alapján bennem ez fogalmazódott meg, a topik meg egy kicsit tl;dr volt nekem.

Üdv:
Rhino666
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Assetto Corsa Rally
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Robot fűnyírók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Másodsorban három dolgon kellene szvsz változtatnod.
Mielőtt megkérdezed, azért van bekapcsolva a hangfal éjszaka, mert néha relaxációs zenére alszok, meg néha arról szól reggel az ébresztő.