Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Üdv!
Előszöris minden elismerésem, sokat segít a mindennapokban.
Másodsorban három dolgon kellene szvsz változtatnod.1. Túl nagy a program induláskor, 1360x768-as (LCD TV) kijelzőn túl nagy, ráadásul minden induláskor ekkora, hiába méretezem át bezárás előtt.

2. Jó ez az időzítős megoldás, bár nekem sokkal jobban feküdne egy olyan megoldás, ha be lehetne állítani a mindennapi első és második UP időpontját (és ezt kilépésnél is megjegyezné a program) és nem kellene minden este emlékeztetnem magamat arra, hogy újra be kell állítani és nem is kellene számolgatni, hogy kb. mennyi idő múlva érdemes.
3. Esetleg lehetne egy olyan beállítás, hogy milyen időintervallumban jelezzen a privibuborék (pl. 10:00-24:00 között), mert volt már hogy arra riadtam fel éjszaka, hogy bepittyegett mert valaki nagy insomniájában úgy döntött hogy privit ír nekem.
Mielőtt megkérdezed, azért van bekapcsolva a hangfal éjszaka, mert néha relaxációs zenére alszok, meg néha arról szól reggel az ébresztő.Hatalmas köszönet, ha érdemben tudsz valamit tenni az ügyem érdekében.

Szerk: Bocs, ha agyonlovagolt témával zaklatlak, de személyes tapasztalatom alapján bennem ez fogalmazódott meg, a topik meg egy kicsit tl;dr volt nekem.

Üdv:
Rhino666
Új hozzászólás Aktív témák
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Last Epoch
- Luck Dragon: Óraátállítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Másodsorban három dolgon kellene szvsz változtatnod.
Mielőtt megkérdezed, azért van bekapcsolva a hangfal éjszaka, mert néha relaxációs zenére alszok, meg néha arról szól reggel az ébresztő.