Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Symbianra is varázsolhatnátok egyet, jut eszembe...

-
Peter Kiss
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Felkerült, ha minden igaz, helyes is minden. Ha mégsem, kiabálj!

-
19balazs86
tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Ha nem pontos az utolsó hozzászóló. Itt megtalálod a választ

ui.: Athlon64+ ezt majd bele kellene hegeszteni a gyakran ismételt kérdésekbe is + h miért jelzi a program, h nincs hirdetés miközben van. thx

-
Újabb bug: Ha van még 2 lehetőséged az uppolásra, akkor uppold, várj min. 5 percet, lépj ki majd be, és voálá: Újra kettő uppolási lehetőséget ír ki. Persze valójában csak egy van

ztoldy: Így sem frissült a hsz. Szóval ez bug.

-
ztoldy
senior tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Egyik sem nevezhető bug-nak.
Elsőre az a megoldás, hogy neked kell lekérni mindig a hirdetéseidet. Csak ezt követően frissül, hogy melyikhez érkezett hozzászólás. Utolsó lekérés dátuma a program felső részén látható.
A második jelenséget pedig már többször kitárgyaltuk. A program érzékeny a sávszélességre, ezért, ha más program (pl.: torrent) használja a sávszélt erősen, akkor előfordulhat ez a hiba. Továbbá, ha beléptél ph-ra böngészőből és nem pipáltad be belépéskor a más gépről ne léptessen ki, akkor is ez a hibaüzenet jelenik meg. Ilyenkor indítsd újra a programot és próbáld újra.
-
Bug:
Ehhez a hirdetésemhez már hozzászóltak 03.05-én, de csak a 02.16-i van bent az upperben.
Bug2: Frissítettem a listát erre kiírja, hogy nincs hirdetésem

-
zakroland
tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Nah tényleg köszi a segítséget, mostmár nekemis működik!

UP!

-
zakroland
tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Köszi a segítséget, máris nézem!
Nem, ezt nem a vírusírtó, ezt a telepítő csinálja
-
zakroland
tag
Én is szeretem/szerettem ezt a programot, nagyon hasznos!
De mióta újratelepítettem a win7-em, azóta valahogy nem indul el a legújabb verzió!
(Az előző verzió teljesen jól működött)
Azt írja telepítésnél, hogy this file is corrupted.... és csak okézni tudom
Tudna valaki segíteni ebben?
köszi előre is! -
olbaidhun
őstag
Up! a kis programnak, most tettem fel, beadja!

-
Poison73
csendes tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Tuti kis programot csináltál.Grat!
-
Lasy
veterán
válasz
19balazs86
üzenetére
nincsen másik felhasználónevem, és a másik gépen sincsen.
-
sazabi
aktív tag
válasz
19balazs86
üzenetére

várom a visszajelzéseket!
ja és hogy követhetőbb legyen a dolog, nyitottam neki egy topicot. >> http://prohardver.hu/tema/aphupper/friss.html -
19balazs86
tag
-
Lasy
veterán
válasz
19balazs86
üzenetére
-
Lasy
veterán
nekem viszont még mindig nem jelenik meg a képem a progiban.

-
szakalistvan
senior tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Én kérek elnézést,késő van és nem figyeltem a Részletek gombra.
Berakhatnád a jobb oldali menüsorba az Azonnali letöltés alá,az egyből feltűnt, részletes leírás vagy használati útmutató cimkével és nem botlanál ilyen hülyékbe mint Én akik folyton kérdezgetnek
Köszönöm szépen az infót

-
Peter Kiss
őstag
válasz
szakalistvan
üzenetére
Utolsó hozzászólás (ki és mikor); Ehhez a PH weboldalán a "Beállításaim" menüpont alatt a "Fórumhozzászólások" "időrendben csökkenő" beállítása kell.
Új jelzés a "MA", akkor jelenik meg, ha az adott napn volt az utolsó hozzászólás. (1.5.0 még nem tartalmazza.)Az oldalt nem azért szerkesztem, hogy aztán senki se látogasson el rá, ha gondja van.

-
szakalistvan
senior tag
Nekem még mindig problémám lenne,bár annyira nem zavar,előző verzióknál is csinálta.
A program ezt mondja :
De ez a hirdetés első hozzászólása :
Ezen kívűl még 5 hozzászólás van,az a lényeg az elsőt mutatja,nem az utolsót.
A hirdetés maga : [link]
Próbáltam minél kevesebb reklámmal
-
szakalistvan
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Athlon64+ ötletére NET 3,5 uninstall, letöltöttem a phupper.com-ról a linkről,telepítettem,restart és már ment is

-
19balazs86
tag
válasz
szakalistvan
üzenetére
Mi volt a gond?
-
szakalistvan
senior tag
Köszi a segítséget,én voltam a láma,most már megy.
Köszönjük a progit
-
szakalistvan
senior tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Mit jelent az érintetlen?
Bármilyen XP-t raktam fel mindig kellett hozzá feltennem .NET 2.0-át pl az Ati Catalyst is csak azzal megy.
Azt hiszem ezt a 232MB-os raktam fel.Azt telepítsem újra? Nem buherált XP. -
Peter Kiss
őstag
válasz
szakalistvan
üzenetére
232 MB-os pakkot tetted fel? Vagy azt használtad, ami letöltöget mindenfélét, mert nem mindegy. A nagy csomagot kell használni.
Ja, igen, ha nem érintetlen telepítővel raktad fel az XP-t, ne csodálkozz rajta.
-
szakalistvan
senior tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
microsoft support. Legalábbis a 3.5-öt.
A frissítés meg jött magától. -
Peter Kiss
őstag
válasz
szakalistvan
üzenetére
Hogyan telepítetted a .NET-et?
-
szakalistvan
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Igen,már több filmet is megnéztem azóta.
CCleaner-rel is pucoltam uninstall után de semmi.Régebbi verziót hol tudok letölteni? Hátha az megy.
-
19balazs86
tag
válasz
szakalistvan
üzenetére
Elindítottad már a win media playert? Az első elindításkor konfigurálja magát.
-
szakalistvan
senior tag
Üdv!
Történt egyszer hogy újraraktam az XP-t...Múlt héten.
Megpróbáltam telepíteni az Uppert,fel is települt de elindulni nem indult.Á mondom keretrendszer
Fent van mind,service pakkokkal együtt,de hibajelentéssel leáll a program.
Mit próbáljak még? -
Lasy
veterán
valamiért nekem a képet nem jeleníti meg miért lehet ez?
illetve a csoportoknál nem lehet több időzítést beállítani?
mert pl van 6 hirdetésem, és én minden páros hirdetést x időpontban szeretném uppolni, míg minden páratlant y időppontban. persze napi 2szer. -
sislaciii
aktív tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Ja értem, azt hittem, hogy mindig újra jelzi. Bár én erre olyat javasolnék, hogy ha van üzi, akkor az ikon mellett legyen egy "!"-jel, mivel így félreérthető szerintem.
-
sislaciii
aktív tag
szia! ma PH!Upperbe olyan bug volt, hogy 1 üzenetet percenként jelzett.
-
Lasy
veterán
sajna még csak most találtam meg, de örülök.
-
törölt tag
Remek kis program, köszönöm!

-
Vasinger!
nagyúr
Nah, ma újraraktam a windowst és így fel tudtam tenni a legújabb Uppert (eddig csak a 2. verziót tudtam vmiért használni), nagyon bejön. De egyébként az első hsz.-ben kicserélhetnétek a linket a helyesre.
Jó 5let volt ez a képes dolog, meg hogy automatikusan induljon..

-
great66
tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Köszönöm!
-
great66
tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Próbáltam.
-
great66
tag
Nekem egy olyan gondom van, hogy 3x látja az összes hirdetésemet és egyszerre 3x akar UP-olni.
Valami ötlet?
-
Peter Kiss
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Csak a szokásos...

Ellenben akarok egy gyakran feltett kérdések oldalt, ahol össze lenne foglalva minden probléma, ami felmerül az oldallal kapcsolatban. A linkje oda kerülne, ahol most pl. a letöltés is van jobb oldalon, így egészen szem előtt lenne.
Eddig ezek vannak:
--- 0x00000135-ös hibával elszáll a program indításkor
--- "Nem jött létre a kapcsolat"
--- Érvénytelenített hirdetést látok a listámban - nincs meg minden hirdetésem
--- Vírust érzékelt a védelmi programom!Minden ötletet szívesen veszek!

-
RootRulez
félisten
Nicsak, mi bújik, ott a nyíl megett??

-
RootRulez
félisten
Lehet rég ilyen és nekem nem tűnt fel eddig, de kafa az oldal új dizánya!

UP nektek

-
Kruppmityu
csendes tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Az ideális ugye az lenne, ha nem kellene a böngészőben is belépve lenni. Gondolom amennyiben lenne rá időd, így csinálnád

Ezért szerintem közvetlenül a belépés gomb mellet lehetne egy "A program funkcióinak teljes használatához olvasd el EZT" szöveg ami a súgóra mutat és ez tartalmazhatná a " Privát üzenetek gomb használata előtt szükséges a böngészőben is belépni Prohardver oldalunkra, az "Időkorlát nélkül belépve maradok" opció kipipálásával" szöveget. Ja, és a Kikapcsolás, Kilépés mellett az avatart is a jobb szélre tenném. -
19balazs86
tag
válasz
Kruppmityu
üzenetére
A tálcán maradás probléma orvosolva lett és a következő verziónál úgy fog felkerülni az install.
A program csak annyit csinál a böngészővel, h megmondja neki melyik oldalt nyissa meg. Mivel nem voltál belépve PH-ra (böngészőben) ezért kérni fogja, h lépj be...
Ha van időd és kreativitásod, akkor szívesen fogadok design tervet, hogy nézzen ki a program (animációt is + bármit). Athlon64+ kollégának már volt hozzá ötlete, csak sajnos sok idő lenne, mert sok funkcionalitás máshogy működne...Köszönöm az észrevételeket

-
Froclee
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Tűzfallal volt baj.
-
Kruppmityu
csendes tag
Sziasztok!
Előre bocsájtom, úgy írok véleményt mint alkalmi használó. Most volt szükségem először a PH Upper-re és ez esetben sem az érdekelt mi van az oldalon, hanem hogy a program jól használható legyen. Első pillantásra megtaláltam a letöltési linket és már telepítettem is.
Az észrevételeim:
A telepítés befejezése utáni indítás után a ph..setup exe és a ph..setup.tmp továra is fut amit a tálcán maradó Telepítő-ből vettem észre.
A privát üzenetekre kattintva csak az "Ezen oldal használatához be kell jelentkezni. Belépés >>" oldal nyílik meg, nem a privát üzenetek, bár ez lehet hogy csak valami beállítás kérdése.
Nekem ez lenne a legfontosabb funkció és olyan apró az ikonja, hogy ez volt az utolsó amin kerestem. Lehetne a többihez hasonló méretű ez is.
Szerintem hasznos lenne, ha az időzítésnél külön hétköznap - hétvége időpontokat lehetne beállítani.
Végül egy apróság: a Kikapcsolás és a Kilépés gombokat én a jobb szélre tenném, mert a bal oldalon az alapvető funkciókat kerestem.Ezeket leszámítva számomra az oldal és a program is tökéletes.
Munkátokat megköszönve
Üdv: Kruppmityu
-
Froclee
őstag
Nálam most nem jó. Azt írja, hogy nem jött létre kapcsolat.
-
Atos23
senior tag
Ez a jelenlegi verzió nagyon el van találva, semmi bajom vele

-
Peter Kiss
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére

-
19balazs86
tag
Athlon64+ kolléga ismét dolgozott az upper weboldalán. (Akinek esetleg nem tűnik fel változás Firefox alatt CTRL + F5).
Köszönjük

-
BloodyEddie
őstag
Mennyire jó ez a progi...

-
válasz
19balazs86
üzenetére
Oké, frissítettem, aztán kiírta, hogy nincs apróhirdetésem. Most újra beléptem és jó.

-
Bug:
Töröltem egy hirdetést már 2 napja, és még mindig bent van a programban.

-
Norby01
csendes tag
válasz
19balazs86
üzenetére
elvolt indítva mert használtam, és .netből is az a verzió van
ez érdekes reinstall előtt ment igaz más verzió... -
Norby01
csendes tag
válasz
19balazs86
üzenetére
.net van player meg alapból van nem?..
-
_ak_
addikt
Én vmi sokkal puritánabb programra számítottam, de most, h látom működés közben meg vagyok lepve. Remek kis program, köszönöm! -
Norby01
csendes tag
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy amikor feltelepítem, indítanám, de nem indul el hanem egyből leállt és hibajelentés küldése.. (winxp sp3) Mi lehet a probléma?
-
The Bachelor
tag
Úgy vettem észre, hogy a design váltás óta a hirdetések újra lekérése funkció sokkal gyorsabb, aminek örülök
De nem értem, hogy miért 
-
Zolás
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
Igen ma már tökéletesen müködik. Habár nem ide tartozik de egyáltalán nem tetszik amit változtattak a PH-n
-
19balazs86
tag
válasz
PhoenixK
üzenetére
Hm, úgy tűnik, inkább a fórum rész változott és a színeket cserélték ki. Ha még megtudsz bármi hasonlót (lesz-e még ezeken kívül más is vagy...) akkor szívesen várjuk hozzászólásod vagy bárkiét.

szerk.: Zolás, szerintem valami hasonló oka lehet mint az előzőnek, de gondolom azóta már megyeget

-
Zolás
addikt
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Lehet hogy ez az áldottjó Monornet csinált valamit. Ha ezerrel torrenteztem is felcsatlakozott a program most nem ment semmi és nem talált netet.
A lényeg hogy müködik
-
Zolás
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
Ez valami varázstalány lesz megjavult.

-
Zolás
addikt
Szia.
Nem mükszik ez a fene jó program. Nem jött létre a kapcsolat hibával nem lép be a profilomra. Nem tudod mi lehet a gond? Net jó PHuppert eddig is használtam más ötlet? -
akaido
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
Persze, észrevettem.

Ezért is értetlenkedtem kissé, hogy a fenébe is van ez. -
19balazs86
tag
válasz
The Bachelor
üzenetére
Az 1.5.0-ás verzió óta van egy olyan funkció, amit a letöltések menüpontból másolok ide:
"A hirdetések lekérésekor a program elmenti a hirdetéseid. Kilépéskor megjegyzi, mi volt kijelölve UP-olásra, és melyek voltak azok a hirdetések, amelyek összecsukott vagy nyitott állapotban voltak. Legközelebbi belépés esetén ezt visszaolvassa, így ha valaki csak egy pillanatra akar belépni és UP-olni, nem kell kivárnia, míg a hirdetései betöltődnek.
Ha x ideig nem lépsz be a programmal, akkor is azok a hirdetések jelennek meg, amit akkor elmentett, ezért ilyen esetben tessék a hirdetések újra lekérése gombra kattintani!"A gomb alatti dátum ennek a lekérésnek az idejét mutatja.
Lehet a bejelentkező képernyőhöz majd rakok 1 belépéskor automatikusan lekérést, hátha valakinek jól jön
-
19balazs86
tag
Igen ez az ötlet már nekem is +fordult a fejemben és máskor is volt róla szó.
Azért nem csináltam még meg, mert sajnos nagyon érzékeny ez a nyavalyás program (.net) a legapróbb net kimaradásra is (mint a ping mikor nem jön vissza csomag). Emiatt minél több valakinek a hirdetése és minél többször kell lekérdezni annál nagyobb a hibalehetőség és előfordulhat, h teljesen újra kell indítani miatta a progit... Majd kitalálok valamit...
-
19balazs86
tag
válasz
sislaciii
üzenetére
Az új hirdetés gomb nagyon macerás, mert rengeteg a link és a küldeni való információ...
Még a nagyon régi első verzióba lehetett a logóra kattintani itt elfelejtettem, de akartam. Bele fog majd kerülni.
Mivel alapból percenként ellenőrzi a privát üzit, nem reail time ezért előfordul. Kikapcsolod bekapcsolod és újra ellenőrzi. Majd lehet a jobb gombra rakok 1 menüpontot, h újra ellenőrzés... a beállítások fölé. -
ztoldy
senior tag
Nekem egy olyan javaslatom, ötletem lenne, hogy a már lekért hirdetéseket bizonyos intervallumonként kérje le ismét a program automatikusan. Nálam előfordult, hogy egy nap elteltével mikor elindítottam a programot még mindig azt jelezte, hogy X napon volt utolsó hsz., és csak miután újra lekértem a listámat, akkor írta ki, hogy van friss hozzászólás.
Esetleg lehetne beállítás rá, hogy mondjuk 0,5-1-1,5 vagy nagyobb időközönként kérje le a listát automatikusan. -
sislaciii
aktív tag
Szia! Az új verzióval már nálam is jó! Esetleg új hirdetés gomb lesz? Még egy olyan ötletet mondanék, hogy a Logóra kattintva beadja a Hardverapró oldalát, esetleg valahol a prohardvert. Meg egy autómata frissítést? Mármint hogy pl ha up-olok akkor az magától tűnjön el, hogy sikerült, meg a privát üzinél is, mert most kaptam egy üzit, már válaszoltam, de még irta, hogy van.
-
vally
csendes tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Osx verziót nem csinálna valaki?
-
Nagyon pöpec lett.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ez érdekes reinstall előtt ment igaz más verzió...
Én vmi sokkal puritánabb programra számítottam, de most, h látom működés közben meg vagyok lepve. Remek kis program, köszönöm!