- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy Skoda Octaviaban láttam ilyen csomag támaszt, ami nagyon megtetszett, így szeretnék magamnak is ilyet. Tudnátok mondani hozzá egy cikkszámot?
-
Ha már búgó hang, akkor én is kérdeznék. Észrevettem, hogy ha gázt adok, akár normál módon, akár tempomattal haladok, balra kanyarodásnál búgó hangot hallani valahonnan elölről. Viszont csak gázadáskor hallani, motorfék üzemben, vagy kinyomott kuplunggal semmi hang, és csak balra kanyarodáskor jelentkezik. Az is mindegy hogy mekkora a kormány elmozdulás, néhány fok tekerésnél is egyből hallani. Kisebb sebességnél, városi tempónál kevésbé hallani, autópályán viszont már jobban. Mi búghat? 1.6 BSE Golf 5 2007.
-
válasz
molnarpeter #165426 üzenetére
Hát ez elég kókány megoldás, de egy tippnek nem rossz.
-
Sziasztok srácok!
Néhány hónapja vásároltam (innen is köszönet bitporknak és mágusnak) egy Golf V-öt, amivel kapcsolatban lenne egy kérdésem. (Tudom, tudom, 40 HD kép..
).
Szóval a hátsó ablaktörlőmotoromban el van törve a spricni réz csöve, vajon ezt lehet külön is kapni, vagy csak egyben a motorral? Probáltam rákeresni, de nem találtam hozzá cikkszámot. Előre is köszi a választ!2007, 1.6 BSE 101 le
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Temu
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest