Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Sziasztok!
2004-es, 1.2-es, htp v6 fabia teljes motorfelújítás után mennyi kilométert szabad megtenni az olajcseréig?
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Fabia 2004-es, 1.2-es, 6V-s htp motor, szakszervízek által mért hengerenként mért nyomásértékek eltérhetnek szerintetek?
Egyedül a javítás költségeiben közelítenek egymáshoz, amely szerintük, a problémától függően az általuk számolt óradíjjal elérheti a 3-500000Ft-ot.
Egy helyi szaki motorcserét javasolt, ami 200000-ből kijöhet óvatos becsléssel. De leginkább azt, hogy szabaduljak meg tőle.
Az autó a kezdetektől a családunk tulajdonában van. Nem volt gyilkolva, nem volt lustítva. Még mindig új autó látszatát kelti, ha ránéznek az emberek, kultúrált a belső tér is, nincs lelakva. 176000km-t tettünk meg vele, sok pár kilométeres rövid távval sajnos.
Eddig tartott?
Vagy létezik az országban egy hely, ahol szakavatott szakemberek életet lehelnek a motorba kevésbé horror áron?
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Mit jelent ez a mondat egy 2004-es fabia esetében:
1.2 HTP: sűrű olajcsere, vezérlésre fokozott odafigyelés megkímélhet egy kis fejfájástól.
Milyen sűrűn érdemes cserélni?
Mit figyeljek a vezérlésen?
167000km a jármüben.Hogyan lehet észrevenni, ha csökken a kompresszió? Drasztikusan változik a teljesítmény?
-
bostone
addikt
2004-es Skoda Fabia 1.2-es, 3 hengeres, benzines. Az utóbbi 1-2 hónapban rakoncátlankodik indításnál. 10-ből kilencszer pöccre indul, mikor megmakacsolja magát 5-10-szer kell indítani és bármilyen hosszan teker az indítómotor, nem kapja el a fordulatot. Az autó a kezdetektől nálam, első tulajdonos vagyok. Nem volt buherálva, hozzányúlva. A szervízben, minden művelet 25-50k-nál kezdődik és nem garantálják a sikert. Most semmi kedvem, hogy az egyébként kiválóan teljesítő járművemet feleslegesen piszkálják és fussam a hiábavaló köröket, nem mellesleg nincs kidobni való ezresem.
-
bostone
addikt
Van egy kis problémám az autómmal. Ebben a topicban tehetek fel műszaki jellegű kérdéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest