- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Poor Volta...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bnorci71 #228392 üzenetére
Igen, számlás. Ház melletti régi kis műhely. Alkatrész kedvezményből olyan 30% körül adnak át (mondjuk nekünk is van 48% kártya), valamennyi marad rajta - nem baj, keresni kell pénzt a számítógép előtt ülve is -, de nem küldtek el ha már megvettünk valamit előre magunk. Ha nagyobb munka esik be, vagy sok időbe kerül kiszedni egy berohadt csavart stb, hajlamosak óvatosabban számolni, autó értékét figyelembe véve. Nem tudom, van-e ‘szkóp, még nem kellett 😅 Szerintem rengeteget jelent, hogy a nagy beruházások (épület, szerszámok) nagyrészt már megtérültek, illetve nem egy burzsuj környék.
Ha sikerült elhárítani a hibát, akkor megérte kifizetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 25
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest