- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #15805 üzenetére
Engem tegnap egy taxis majdnem összetört.
Rákoskeresztúron megyek a kereszteződésen keresztül mivel zöld hullám volt 45-el.
Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy vagy lehúzódok vagy lesz egy ford meganom.
A mondeo és a kisutóm kereszteződéséből.
Mert a jóember úgy nézte, hogy mind a két sáv az övé az indexet nem kell használni és a másik autó ami közvetlen mellette haladt már vagy 1.5km óta az nem számít.Komolyan mondom csak lestem.
Nem tudtam hova tenni a jelenséget, mert ha még teherautóval van annak nagy a holt tere de egy mondóból nem kilátni.
Amikor szétdudáltam az agyát akkor meg látszott rajta hogy hirtelen megijedt, de rögtön utána elkezdett mutogatni.
Szeretem az ilyet, neked megyek, de te vagy a hibás.Komolyan mondom némelyiknek nem tudom honnan van jogsija.
(ráadásul a sokezer km-vezetett taxis ugye.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest