Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen tudom
rólad akkor is igen jó véleménnyel vagyok,..másokról is, de most rólad beszéltünk.
Téged, és Wild-t azért tudlak kiemelni mert még akkor versenyeztünk, amikor nekem az egyik legfontosabb dolog volt a szimes versenyre való készülés, ..és úgy hogy rákészültem a pályára, és teljes mellel toltam, úgy tudtál meglepni azzal hogy szépen jöttél rám (ha éppen mögöttem voltál/kerültél) Wild detto.
Tudtam hogy túlságosan használom a gumimat, de akkor is ez megmaradt ez az érzés
Megmaradt bennem amikor arról beszéltünk, hogy hol lehet elhagyni a pályát pl. Adaleide-ben meg egy csomó ilyen dolog. Én akkor nagyon komolyan vettem és tök jól is esett.
A netszakadás meg egyéb pályabug szerű dolgokat (Interlagos) viszont az én természetem nem viselte jól
Onnan már haltam lefele lelkesedésben
De az egyik végső lökés az a Toban-i verseny volt ahol sok volt a vágás, meg mikor Mike-l azon vitáztunk hogy én szándékosan akartam lelökni a pályáról
Széplelkem elkezdett őszülni és lassan érdeklődésem vesztettem, sajna ...egy kicsit sajna tényleg.
Sup-l mi van? Ezer éve nem láttam
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest