Hirdetés
Aktív témák
-
SuBeR53_
tag
Bővebben: linkigen egy kicsit, csak örülök!
-
Old Death
senior tag
Dilikutya foglamazta meg jól...
Odamegy az utcán hozzád egy bombanő, és megkérdezi, mi vagy a Ph-n. Azt mondod neki, hogy lelkes újonc... de ő Ph-nagyúr alatt nem adja... A mai nőknek számít a rang.
na ezután mond azt, h nem fontos a rang''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Old Death
senior tag
ezazigazi..
háááát nem is tudom... épp akkor szólt be egy modnak... h nem képes tenni semmitse ellene de azért erre Kalandor is reagálhatna egy bann gombal
no jó csak vicceltem vagy nem''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Old Death
senior tag
LOL
jó lene ha lenne még vmi... mert Alvinnak már csak nap kell... a 20000+ hsz-t már elérte... mert ha jól tudom 3 év kell... bár mostmár semmiben sem vagyok biztos''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Old Death
senior tag
Hack... najó poénnak is... volt
mármint miket?
hogy Alvin már 20000+ felett jár... és lassan 3 éves lesz? ez bizonyított tény... bár ő az első aki átlép/átléphet az ph!nagyúrból... szerintem a házigazdák látják ezeket és azért dogoztak az ügyön.. szvsz lesz... csak az a kérdés, h mi
de tök vagyok szal Alvin jelenlegi mutatója:
Regisztrált
2002-12-04 02:00, azaz 756 napja
a 756 nap az ippeg több mint 2 év... szal tök vagyok...
de azért nem lenne rossz ha lenne vmi
[Szerkesztve]''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Old Death
senior tag
Csak Kalandort tudom idézni: Minden felett van valami
egyébként sztem várható... egyébként nem biztos, h 3 év után van vmi.. csak a nagyúr idejét (talán 450 nap ) kell megszorozni 2-vel és kész... majd megtudjuk amikor Alvin eléri
Kalandor vagy tudja... v csak azt akarja elhitetni velünk, h tudja v ő is csak hiszi, h tudja''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Old Death
senior tag
Vajon miért írtam
Te sem veszekednél naponta egy bizonyos emberrel
#1084.. én egyről tudok.. de annyira nem figyelem.. bár ha belegondolok 2 is beugrik
[Szerkesztve]''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Spórolós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Óra topik
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest