Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

az ertekeleseket lehet h ki lehetne egesziteni a hozzajuk tartozo szakmai forumok v csak akar kiemelt hozzaszolasok linkjeivel. tudom h nagy melo... talan a kovetkezo verzioban, ha lesz ra igeny. lehet h eleg lenne egy keresest linkelni. mert igy mar egy csomo termeknek lenne kvazi ertekelese. ha mar ekkora ismeretanyag gyult itt ossze. (es akkor ez lehetne a tobbi oldal szamara kovetendo pelda, linkelhetik a ph!-t :) )

es azok a termekek, amik mar voltak a ph!-n tesztelve es kaptak plecsnit, mar eleve a kilistazasnal lehetnenek plecsnisek, megkonnyitve a valasztast :) es persze megnehezitve az oldal automatizalasat. (ezzel is lehetne jobb mint a tobbi hw-valogato oldal. upsz, juteszembe argep csinal ilyet, csak nem sajat tesztjeikkel)

es lehetne szinten a cikkek/hirek alapjan osszerakott komplett konfig (3-5 kategoriaban), akar sajat fantazianevvel es ajanlott helyettesitokkel, ha nem pontosan ugyanaz kene a kuncsaftnak.

egyebkent nagyon tetszik, drukkolok. eloszor megijedtem h a sokadik lesz a sorban, de amig a tobbi ilyesmi oldalon nem latom a fejlodes lehetoseget (talan mert nem kozosseg alakitja), addig a bm! lehet kovetendo pelda a tobbiek szamara :R

drukkolok!

mod: hehe, a bitmarket is automatikusan !-lel irtam. nem csoda, a ph!, ma!, gp!, itc! sokkal egyertelmubben meghatarozza a ketbetus roviditest, mint ! nelkul

Aktív témák