Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
ittakary #8685 üzenetére
hát a fene tudja, amikor 2009-ben voltunk Axwellen, ott ingben majdnem fáztam, aztán ott is teltház volt, mondjuk nem ennyire
bár Otto Knows-on is iszonyat sokan voltak, ott már kicsit melegem volt nekem is, lehet valamit alkottak a légkondikkal az újbóli megnyitás óta, ki tudja...
-
pohár
félisten
válasz
ittakary #8517 üzenetére
hánytól?
ja, hogy már volt
Fedde Le Grand - Live @ Tomorrowland 2013 (Belgium) - 26-07-2013
Arty - Live @ Tomorrowland 2013 (Belgium) - 26-07-2013lesz 9-től livestream a YouTube-on is, itt meg a schedule:
-
pohár
félisten
válasz
ittakary #8160 üzenetére
nem bírok róla leakadni, egész nap ez megy
egy új Alesso: Alesso Vs OneRepublic - If I Lose Myself (Alesso Remix)
külföldön borítékolható, hogy sláger lesz, itthon a kutya nem fogja játszani
-
GabN73
addikt
-
I_Am
veterán
-
pohár
félisten
válasz
ittakary #7721 üzenetére
ismerőseim is ott szokták űzni az ipart
ha épp a Corvin-sétány fele jártok, nézzetek be az Andersen 2-be, sokkal jobb, mint az 1, nagyon melegen ajánlom
kb kétszer-háromszor annyi ülőhely, nagyobb folyosók, az árak viszont változatlanokvolt, hogy úgy kezdtem az itókázást, hogy betoltam egy Instant Death-t (2cl 80% absinthe, 2cl Bacardi 151), utána egy Miami Ice Tea, amíg meg a koktél készült, addig fejenként 2-2 fénnyel alapoztunk rá
a fény 399ft, a bitang erős koktélok 999ft-osak, de amíg ott voltunk Pesten, addig akciós volt a Cuba Libre, Orgazmus, meg ezek a lightosabb koktélok is, 500ft volt darabja, ami igen kecsegtető ár
volt csapolt barna Dreher Bakjuk is 400-ért, pompás hely
-
pohár
félisten
válasz
ittakary #7529 üzenetére
azt hiszem Milton Keynes Bowl
-
gamek!ller
őstag
válasz
ittakary #7315 üzenetére
Egy árva szóval sem mondtam, hogy aztán most mindenki ájuljon el azonnal.. De azért szerintem van igazság abban amit leírt Nóri..
Amúgy meg ha én lennék a bíró, akkor V-t nem bántanám, max valami fenyítés, figyelmeztetés, felfüggesztett, mittudomén.. Nem ő tehet arról, hogy egy korrupt országban él ahol kihasználta a nem túl szép de mégis jól működő kiskaput. Ő csak fizetett azért, hogy ne nagyon b@szogassák a rendőrök.. Nem bírom a mostani rendőri álszentséget.. Jujj most elkapták, nagyon megvető tekinteteket kapnak a rendőrök kollégáiktól, pedig aztán mintha tükörbe néznének..
Kíváncsi lennék egy hiteles adatra, vajon hány % rendőr korrupt ma ebben a koszfészekben..
-
Kasza08
őstag
válasz
ittakary #7309 üzenetére
diznileeeeeeend szerintem nagyon eltalálta
-
pohár
félisten
válasz
ittakary #7233 üzenetére
nem kicsit feldobja Mitch hangja
Fatboy Slim megint rohadt nagyot zenélt New Yorkban is
-
I_Am
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest