- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
-
pohár
félisten
Axwell & Sick Individuals - I Am: Live @ Tomorrowland 2013
Steve Angello - Wild Youth (CHILDREN OF THE WILD) [SIZE]
26:30-tól az új Angello & Dimitri track
David Guetta Presents : Daddy's Groove & Mindshake - Surrender TOMORROWLAND 2013 ---> EZ NAGYON ODABASZ
Axwell szettjét mindenképp kapjátok le, überbrutál lett az is...
-
pohár
félisten
én ágyban voltam már
Thomas Gold feat. Richard Bedford - ID (Axtone)
nagyon nagyon feljövőben van az Axtone, mióta szétváltak a srácok, Ax belehúzott rendesen, csak úgy fossa a zenéket kifele a kiadó
-
pohár
félisten
Aoki az Aokis volt, ha láttad az Ultrás szettjét, mindent láttál
4 torta, 1 üveg pezsgő, 1 csónak, közönség között szaladgálás meg pacsizás, csinálta a fesztivált, annyi biztos
a zenéjében sok változás nem történt... csalódni nem csalódtam senkiben (mondjuk Hardwellben kicsit), a nagy nevek hozták a kötelezőt, a legjobb szerintem idén Avicii - Calvin - Fedde - Nervo - Axwell voltNervoék tényleg iszonyat nagy szettet toltak, tőlük nem ilyet vártam (bár megfogalmazni se tudom, hogy mit vártam tőlük), de odakúrtak rendesen mindenkinek
Karmatronic volt még érdekes, az az ember olyan volt, mint ha koffeinkivonattal vett volna be egy zacskó speedet, nagyon tolta
-
Kasza08
őstag
Több indok is volt, az egyik, hogy úgy érzik most vannak a csúcson, innen csak lefelé vezet az út és jobb most abbahagyni (és ha meghallgatod a We Come We Rave We Love-t meg is érted). A másik, hogy Angello és Ingrosso nem igazán jönnek ki egymással, a harmadik pedig, hogy Axwell szeretne otthon maradni Svédországban és a gyerekével foglalkozni.
-
pohár
félisten
hát ez se sikerült rosszul, szó mi szó
ennek a hétvégének a győztese kiütéssel szerintem Hardwell volt (legalábbis azok közül, akiket láttunk a UMFTV-n), de a mostani hétvégén fognak csak odabaszni igazánAvicii main stage, SHM main stage, stb... jó lesz
Tiesto pedig játszotta Alesso és OneRepublic új zenéjét (Alesso remixben), az If I Lose Myselfet, hát az a zene, áááááááááá
-
pohár
félisten
jó darab, eddig nem is ismertem
-
pohár
félisten
hoppá
ez volt az, biztos azért "szedték" le mert nemsoká jelenik
Bob Sinclar feat. Sophie Ellis Bextor - Fuck With You (Nikola Remode)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Router gondok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest