- Fórumok
- Lokál
- PH! Partyzás
- (kiemelt téma)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
I_Am
veterán
-
GabN73
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
-
pohár
félisten
Axwell & Sick Individuals - I Am: Live @ Tomorrowland 2013
Steve Angello - Wild Youth (CHILDREN OF THE WILD) [SIZE]
26:30-tól az új Angello & Dimitri track
David Guetta Presents : Daddy's Groove & Mindshake - Surrender TOMORROWLAND 2013 ---> EZ NAGYON ODABASZ

Axwell szettjét mindenképp kapjátok le, überbrutál lett az is...
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
én ágyban voltam már

Thomas Gold feat. Richard Bedford - ID (Axtone)
nagyon nagyon feljövőben van az Axtone, mióta szétváltak a srácok, Ax belehúzott rendesen, csak úgy fossa a zenéket kifele a kiadó

-
pohár
félisten
Aoki az Aokis volt, ha láttad az Ultrás szettjét, mindent láttál

4 torta, 1 üveg pezsgő, 1 csónak, közönség között szaladgálás meg pacsizás, csinálta a fesztivált, annyi biztos

a zenéjében sok változás nem történt... csalódni nem csalódtam senkiben (mondjuk Hardwellben kicsit), a nagy nevek hozták a kötelezőt, a legjobb szerintem idén Avicii - Calvin - Fedde - Nervo - Axwell volt

Nervoék tényleg iszonyat nagy szettet toltak, tőlük nem ilyet vártam (bár megfogalmazni se tudom, hogy mit vártam tőlük), de odakúrtak rendesen mindenkinek

Karmatronic volt még érdekes, az az ember olyan volt, mint ha koffeinkivonattal vett volna be egy zacskó speedet, nagyon tolta

-
dragonfx
veterán
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
ittakary
nagyúr
-
pohár
félisten
-
Kasza08
őstag
Több indok is volt, az egyik, hogy úgy érzik most vannak a csúcson, innen csak lefelé vezet az út és jobb most abbahagyni (és ha meghallgatod a We Come We Rave We Love-t meg is érted). A másik, hogy Angello és Ingrosso nem igazán jönnek ki egymással, a harmadik pedig, hogy Axwell szeretne otthon maradni Svédországban és a gyerekével foglalkozni.
-
dragonfx
veterán
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
Kasza08
őstag
-
pohár
félisten
hát ez se sikerült rosszul, szó mi szó

ennek a hétvégének a győztese kiütéssel szerintem Hardwell volt (legalábbis azok közül, akiket láttunk a UMFTV-n), de a mostani hétvégén fognak csak odabaszni igazán
Avicii main stage, SHM main stage, stb... jó lesz

Tiesto pedig játszotta Alesso és OneRepublic új zenéjét (Alesso remixben), az If I Lose Myselfet, hát az a zene, áááááááááá
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
GabN73
addikt
-
ittakary
nagyúr
-
pohár
félisten
-
GabN73
addikt
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
jó darab, eddig nem is ismertem

-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
hoppá

ez volt az, biztos azért "szedték" le mert nemsoká jelenik
Bob Sinclar feat. Sophie Ellis Bextor - Fuck With You (Nikola Remode)
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(se Magyarországra)