Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz t_a_m_a_s #42894 üzenetére
"Ehelyett gyors letolom a szőrt a zsilettel (hetente egyszer), meg a nescafé kevergetése közben okostelefonon átfutom az indexet, aztán rohanok a gyerekkel az oviba."
Nekem is van egy haverom, aki kihajthatós pengés borotvával borotválkozik, meg néha pipázik. Neki pl. ezek a 15-20 percek jelentik az ilyen darálásból a kikapcsolódást, amikor csak magával foglalkozik. Amúgy tök nem olyan ember, akiből kinéznéd, hogy ilyen hülyeségei vannak.
Múlt héten volt 10 éves érettségi találkozónk, és ahogy beszélgettünk a többiekkel, egyre több embernek van valami ilyen régi időbe visszanyúló, mai szemmel nézve régimódi dolog, amivel valamilyen úton módon kicsit ki akarnak szakadni a pörgő napokból. Az egyik pl azért jár bicajjal dolgozni, hogy legyen 2x10 perce, amikor senki nem szól hozzá, a másik azért szív el minden nap egy cigit (se többet, se kevesebbet), amit ő sodor, hogy amíg megcsinálja, és elszívja, addig átgondolja a napját, a harmadik azért kel korábban és darálja magának a reggeli kávéját kézzel, mert így készíti fel magát a napra, a negyedik minden nap lemegy negyed órára a Duna partra...
A mi korosztályunkban szerintem valahogy benne van ez, részben azért, mert divat is, részben azért, mert megtehetjük, részben azért, mert tényleg kicsit erősíti az egyénekben a "valamitől különleges vagyok" érzéstakár bevalljuk, akár nemKis apró szirszarok, amik nem hosszúak, mert nincs többre idő, de mégis kicsit visszarántják az embert, meg lelassítják a mindennapokat.Just a simple Lineman...
-
zolka78
senior tag
válasz t_a_m_a_s #42894 üzenetére
Nincs igazság abban amit írsz, de ezen ne kapd fel a vizet . Mindig ragyás volt az arcom. Nem volt jó semmilyen sok pengés szar, meg baszom fasza zselé. Aztán egyszer vegyész haverom mutatott valamit. Vettünk gillette borotvazselét, meg hozzá pár száz forintért ezt azt a gyógyszertárban, majd a borotvazselét otthon a konyhába szépen műanyaggá alakította. Már csak egy fröccsöntőgép kellett volna és mehettünk volna hamutálakat árulni. Átálltam szappanra, és borotvakésre, megszüntek a bajaim, mellé jött a villanyos és nincs gond. És sajnos igen, egy középkategóriás shave ready borotvakés bizony sokjal kevésbé irritálja az emberek pofikáját mint bármelyik sok pengés. Nem beszélve a rendes borotva szappanokról, nem véletlenűl kerülnek pár ezer forintba, viszont nagyon jók. Ezek nem ódivatú dolgok egyáltalán, csak lusták vagyunk. A régi borbély sem csak egyszerűen borotvált, hanem egy komplett arckezelést kaptál, masszázsal, gőzöléssel etc. Jó lenne ha még mindig lenne ilyen, ez olyan volt mint ma a nőknek a kozmetikus.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-3770K Hűvös!
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
- TAMIYA RC 1/10 ALFA ROMEO GIULIA SPRINT GTA KIT távirányítós RC autó
- Apple iPhone 14 Plus, Midnight, makulátlan, 128Gb, garanciális, 88% akku
- Creative BT-W5 BT 5.3 USB transmitter aptX adaptive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest