- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Real_Necro #37930 üzenetére
Nálad ez hit, nekem meg a csípőm fáj tőle, de nagyjából fél óráig bírja a tököm, ha esetleg ráülnék, szóval Te is élhetsz bármilyen hitben, ezt sok ember érzi azért (ami több, mint szimpla hit, vagy akár tévhit). Mondjuk hogy más miben hisz, pontleszarom, de ezt csendben teszem, röhögni nem szoktam rajta ..
A kikapcsolt teló nem csak placebo-nak jó, hanem anyám ellen is, aki mondjuk felhív az irodából már brutálkoránreggel valami orbitális nemtudjahogyan faxsággal, én meg kamillázok Garfield módra, hogy wtf van, hol vagyok..
@ crey, pedig semmi extra, tényleg 3-4 sor és kő alap védelem, ha akar, simán bejön még így is, de hogy töknyitva minden mobil "tűzfala" (azaz portja), az a nagyondurva
és kapják közben a nyilvános ip címeket a szolgáltatóktól, mikor felpattannak a netre. Egy kis elővigyázatosság technokrata ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest