Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Most azt mondanám bár ne tudnánk mert összejött volna meló a tervezett valamelyik autógyárba az új papírossal,de legyen
j.bravo: Igazából jogos amit mondtál, mármint a visszatérés miért is lenne ha egyszer nincs meló; nos megkerestem egy helyi állat alapítványt a fotóimmal, hogy látom van naptár meg sok macsek és rendesen kapnak adományokat, ügyesen csinálják...nem lenne jó egy fotós aki pro képeket lőne az adoptálható macskafülekről, plusz naptár és ami kell és operatőrként is jelenem vagyok. Hát pont keresnek ilyen embert....lehet szurkolni, ezért vettem újra szettet
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest